Back to Question Center
0

Segíthet nekem a legmagasabb SEO stratégiával a legjobb visszafordulásokhoz 2016-ban?

1 answers:

Mi a helyes megközelítés a legjobb visszatérők számára 2016-ban, különösen a SEO szempontjából? Úgy vélem, hogy jelenleg a hatékony kapcsolatépítés legjobb módja diszkréten jár el, hogy minden jól megalapozott és teljesen irányítható legyen. Számos SEO és szakértői webmester szerint, hogy visszatérő ellenőrzésekkel, amelyek kizárják az összes elavult és linképítési stratégiát, kulcsfontosságú lenne a SEO vezető útján a 2016-os fordulópontokkal. Úgy értem, hogy nincs olyan univerzális stratégia a keresőoptimalizálásban, amely 100% -ban garantált és mindenesetre kiszámítható eredményt érdemelhet a keresési pozíciók hosszabb távon.

Kerülje el a közös mérgezést

Nos, az egyetlen dolog, amit meg kell tennünk - el kell ismernem - a kapcsolatépítés. Úgy értem, mindenképpen kétszer kell gondolkodnod, mielőtt még az összes nemrég megjelent, trendi trükköt a SEO-ben is alkalmaznám, bármennyire is ígéretes, hogy első pillantásra. Tehát jobb, ha elfelejtené ezeket az "innovációkat", természetesen, hacsak nem jársz proaktív módon, és már világos megértést kapsz - pontosan mit fogsz csinálni és milyen konkrét célra. Mindazonáltal úgy vélem, hogy szinte bárki élvezheti a weboldalon vagy a blogon egy erős linkprofil létrehozásának bizonyított eredményét. Úgy értem, van néhány régi iskola és a bevált módszerek, hogy a legjobb linkek 2016-ban, még anélkül, hogy bérbe egy csapat valóban tapasztalt SEO vagy apt webmasters gördülő az iparban évekig. Az alábbiakban röviden áttekintem a legfontosabb funkcióit és a világos elképzelést, ahol elkezdem minőségi linkeket építeni, hogy javítsa a SEO szintjét.

Kategorizáld a profilodat

Vesszük el magától értetődőnek - minden bejövő linket fel lehet osztani "két" rétegre. Egyszerűen azt mondják, hogy mindent általában a forrásaiktól és a legmegfelelőbb időtől függnek ahhoz, hogy elkezdhessék építeni őket anélkül, hogy gyanakodnának a nagy keresőmotorok - például a Google - szempontjából. Biztosítsátok a leggyakoribb buktatókat és büntetéseket, amelyek hirtelen lefagyhatják a rangsorát - közel semmit. Ahhoz, hogy biztonságban legyen, a kezdetektől fogva kövesse a megfelelő lépéseket. Így javaslom a linképítési lehetőségek kategorizálását, az alábbiak szerint:

1. szint Linkek

 1. Legnépszerűbb cikkek a wikiben.
 2. Helyi címtár beadványok.
 3. Iparággal kapcsolatos üzleti listák.
 4. Kiemelt cikkkönyvtárak, amelyek linkelnek a webhelyére vagy blogjára (ajánlom a következőket, hogy elsőként próbálkozzanak - Ezine cikkek. com, GoArticles. com vagy Articlebase. com).
  1. A szociális média jelenlétének megteremtése az üzleti profilok elindításával a legzsúfolt platformokon, mint a Facebook, Twitter, LinkedIn. (Tipp: megpróbálhatod a FanPageRobot-ot használni, egy praktikus eszközt, amely a népszerű közösségi médiában lévő linkeket majdnem öngondos módon.
  2. Vendég blog postázás keresni backlink cserébe).
  3. Niche-releváns blogokon kommentálva.
  4. Az iparághoz kapcsolódó blogok, fórumok és webhelyek forró vitáiban való részvétel a kérdésekre és válaszokra vonatkozóan. (Tipp: bármi más előtt, javaslom a Quora és a LinkedIn Válaszok visszahivatkozását).
  5. A YouTube-on a videók marketingjét a világ második látogatott weboldalán soha nem szabad alábecsülni. Ne habozzon elindítani videócsatornáját, és rendkívül hatékony online marketinget futtathat a márkanév promóciójával, ugyanakkor sok értékes linket is megragadva. (Tipp: lehet, hogy pár azonnal létrehozott linkeket - csak töltse ki a profiljában lévő főbb szakaszokat, amelyek alapértelmezés szerint visszavonhatók a webhelyére vagy blogjára) Source .
December 22, 2017