Back to Question Center
0

Miért kell magas színvonalú PR-backlinkeket létrehoznia webhelyén?

1 answers:

A keresőoptimalizálás legfontosabb tényezője kétségtelenül kapcsolatépítés. A keresőmotorok visszacsatolják a weboldal rangsorolását. Minél több jó minőségű backlinks mutat a webhelyére, annál nagyobb eséllyel magasabb fokozatra áll a SERP-nél. A Dofollow backlinks megkönnyíti a Google számára, hogy meghatározza a weboldal és a rangja feletti hatóságot. Ezért javítja webhelye pozícióját a keresési eredményoldalon, és célzottabb forgalmat vonz; Nagy hangsúlyt kell fektetni a nagy PR weboldalra mutató linkekre.

Ez a rövid cikk célja, hogy megmutassa, hogyan kaphat jó minőségű PR-backlinkeket webhelyéhez. De először hadd mondjam el neked, hogy mi a dofollow backlinks.

Dofollow backlinks és szerepe a forgalom generálásában

A Dofollow backlinks a weboldalakra mutató,. Ezeket a hivatkozásokat is bejövő vagy külső linkekként ismerik. Ezek a hivatkozások lehetővé teszik, hogy az egyik forrástól a másikig egy linklévet adjanak át. Amikor a Google botok feltérképezik webhelyét, nemcsak a helyszíni információra, hanem a külső helyszíni jelekre is utalnak, mint például a külső linkek. Ha ezek a linkek dofollow, akkor a kereső botok számítanak egy link gyümölcslé származik tőlük. A kiváló minőségű PR visszakapcsolások jelentős hatást gyakorolnak a keresőmotorok webhelyének megtekintésére.

Ez az oka annak, hogy mikor szeretné létrehozni a kapcsolatait, okos, hogy a linképítési erőfeszítéseit olyan forrásokra összpontosítsa, amelyek lehetővé teszik a következő linkek létrehozását. Ennek eredményeképpen ezek a kiváló minőségű, hiteles linkek javítják az oldal rangját, és növelik a márkaképességét.

Melyek a jó minőségű pr backlinks elérése?

Számos különböző módja van arra, hogyan szerezheted meg a blogodra vonatkozó dofollow linkeket. Azonban csak a magas PR-backlinkre kell összpontosítanunk. Nem sokkal könnyebb hozzájutni hozzájuk. Tehát beszéljünk részletesebben arról, hogy hogyan és hol kapunk dofollow backlinksot.

  • Fórumok backlinks

A minőségi és szerves linkek beszerzéséhez részt kell vennie fórum megbeszéléseken. Önnek aktív felhasználóknak kell lenniük a megfelelő fórumokon, és hasznos, szellemes és ésszerű megjegyzéseket hagyni minden új vita témában. Azonban ne mindig próbáld meg elsőként beszélgetni, hogy ne nézz gyanúsnak az adminhoz. A fórumok nagyszerű helyet jelentenek vállalkozásának előmozdítása, új kapcsolatok létrehozása és a márka hírneve növelése érdekében. Először meg kell kommentálnia legalább nyolc témát, anélkül, hogy hozzáadná a linkjeit, és csak akkor kezdheti meg az ökológiai promóció építését. Azonban nem szabad tartós és durva.

  • Blogger-ismertetők

Az üzleti tevékenységet úgy is elősegítheti, hogy elérheti más,. Először is, meg kell találnod a megfelelő blogokat, hogy olyan releváns linkeket hozzanak létre, amelyek célzott forgalmat hoznak. Pitch csak a releváns termékek a bloggerek. Ellenkező esetben Ön kockáztatja, hogy negatív benyomását kelti a márkájáról. Ezután keressen egy módot a bloggerekkel való kapcsolatfelvételre. Általános szabály, hogy a kapcsolattartási adataikat blogjuk fejlécében helyezzék el. E-mailt vagy kapcsolatot írhat vele a LinkedIn-en keresztül. Ha pozitív választ kap, akkor itt az ideje, hogy felemelje a termékeit. Meg kell választanod a legjobb termékeket, amelyekkel meg kell teremteni a márkád helyes benyomását Source .

December 22, 2017