Back to Question Center
0

Lehet-e kapni dofollow backlinks ingyenes HQ listát?

1 answers:

Ez a cikk célja, hogy a webmesterek számára a legegyszerűbb módja annak, hogy magas minőséget nyújtsanak a backlinks követése. Vannak régi trükkök, de még mindig vannak mûvei, mint a mágia minden olyan weboldal tulajdonosának, akik magas fokú jogosultságot akarnak létrehozni a visszahivatkozásokhoz, hogy relevánsabb és célzottabb forgalmat szerezzenek. Kezdjük néhány alapvető elméletet a kapcsolatépítéssel kapcsolatban.

Melyek a backlinks a SEO?

A linkek olyan linkek, amelyek a webhelyen más webes forrásból különböző csatornákon keresztül mutatnak. Minél több más hiteles blog szerepel a webhely URL-jében, vagy azt követően, minél több minőséget fog adni a webhelyére. A visszafordulások olyan SEO rangsorolási tényezőként szolgálnak, amelyekből gyorsan fel lehet rangsorolni bármely célzott keresési kifejezést, ha magas vagy legalább közepes minőségű hivatkozásokat építesz fel. A bejövő linkek két alkategóriával rendelkeznek - dofollow és nofollow backlinks. Fontos megérteni a különbséget e két kategória között, hogy egy győztes linképítési kampányt hozzon létre.

  • Dofollow backlinks

Dofollow backlinks azok, amelyek megadják a webhely URL-címét egy adott címkével. e. (rel = "dofollow") vagy az egyszerű linken is a dofollow backlinket jelenti. Ez a fajta visszahivatkozás bizonyos értékkel bír egy összekapcsolt webes forráshoz, amely átadja az összes olyan forgalmat, amely az interneten keresztül érkezik.

  • Nofollow backlinks

Nofollow backlinks azok, amelyek megadják a web forrás URL linket a következő tag, f. e. (Rel =”no-follow”). Fontos a rel címke beillesztése, ha nem szeretnél követni egy linket.

Most, amikor ismeri a dofollow és a nofollow linkek különbségét, itt az ideje megbeszélni a legjobb lehetőségeket a dofollow backlinks lista létrehozására.

Ways to create a dofollow backlinks lista

Van néhány praktikus és ingyenes módja annak, hogy kötegek a bejövő linkek és javítja a webhely page rank.

  • Facebook

Ez egy hatékony módszer linkek építésére, amelyeket nem hagyhat figyelmen kívül. A Facebook egy PR9 (csaknem a legmagasabb) webhely, amely segíthet a webhelynek, hogy nagyobb jogosultságot szerezzen a Google-tól.

Ahhoz, hogy visszavághasson a Facebookon, statikus HTML-t kell hozzáadnia egy oldalhoz. Segít létrehozni nagyszerű iframe lapokat. Ezzel megnyílik egy oldalfül, amelyen ki kell választania a Facebook oldalt. Ezután be kell kattintania a Beállítás fülre és át kell irányítania a statikus HTML-alkalmazást az index követésével. html szakaszban. Itt meg kell adnia a HTML kódot, és be kell helyeznie a webhely releváns URL-jét. A folyamat befejezéséhez kattintson a Mentés és közzététel gombra. Tehát most már van egy megfelelő dofollow backlink az egyik legnépszerűbb közösségi média platformról.

  • YouTube

Általánosságban a YouTube a nofollow backlinks. Azonban még mindig vannak olyan esetek, amelyek segítenek elérni a dofollow backlinks listáját egy másik magas PR bejövő linkvel. Meg kell találnod a legmagasabb rangú YouTube-videókat, amelyek kapcsolatban állnak a webhely tartalmával, majd megküldhetik a linkjeiket a megjegyzésekben Source .

December 22, 2017