Back to Question Center
0

Hogyan használhatom a Yahoo-t a linkekhez?

1 answers:

Leggyakrabban az alternatív keresőmotorok, például a Yahoo a linkekhez használják, ha nincs más módja weboldaluk vagy blogjuk elküldésére olyan nagyok számára, mint a Google. Tehát alább megmutatom, hogyan használhatom a Yahoo-t a linkekhez. Egyszerűen fogalmazzuk meg, hogy megkapjuk a Yahoo válaszokat, amelyek visszaadják ezeket az értékes linkeket. Ne feledje azonban, hogy a dolog az, hogy a válaszok a lehető legtermészetesebbekké váljanak, annak érdekében, hogy azok ne legyenek spamként azonosíthatók. És vannak más módok is a Yahoo-nak a backlinks használatára - az alábbiakban megmutatom neked egy teljes listát, amely lefedi az összes lehetséges opciót a feladat befejezéséhez. Íme a legfontosabb golyópontok, hogy szem előtt tartsd, legfőképpen:

  • Mielőtt bármi mást tehetsz, egyszerűen használhatod a Bing Webmestereszközöket, hogy elküldd a webhelyedet vagy blogodat a Yahoo-nak. Ne feledje, hogy maga a Yahoo tulajdonában van a Bingnek. Ezért a Bing webmester eszköztárát közvetlenül átirányítjuk a benyújtási eljárás befejezéséhez.
  • Végül is csak megpróbálhatja elküldeni webhelyét vagy blog URL-jét közvetlenül a Bing keresőmotorba. Így nem lenne szükség arra, hogy időt fordítson a Bing Webmestereszközök megfelelő használatára.

  • Kérhet néhány iparági vagy niche megbeszélést a kapcsolatépítési erőfeszítés egy részének kezelésére. Abban az esetben, ha a Yahoo-t a backlinks-okhoz szeretnéd használni, mindössze annyit kell tennie, hogy néhány kiváló hozzászólást írj a Yahoo Answers szolgáltatásra. Így nemcsak értékes linket kapsz cserébe, hanem extra forgalmat is szerezhetsz.
  • És akkor is csak megkeresheti a leggyakrabban feltett kérdéseket a Yahoo Answers (a. k. egy. GYIK), hogy megértsd az anyákat és a csavarokat -, és adjon ki néhány további bejegyzést a közönség érdeklődésének vagy a piaci szegmensnek.

Továbbá még mélyebbre is beletálhat az ügybe. Próbálj meg mérlegelni minden egyes esetet - úgy értem, akár lassan is teheted, csak a lehető legmegfelelőbb módon válaszolhatsz, és anélkül, hogy feltétlenül közzétennél egy linket minden hasznos válaszodért. Természetesen sok időbe fog telni, és tényleg anélkül, hogy sok mérhető eredményt látna egyszerre. Mindazonáltal ajánlott jól működni egy erős és megbízható márkanév kialakításában a fő üzleti weboldal vagy blog számára. Így lassan kell lendülnie ahhoz a fő célhoz, hogy erős visszavágó profilot építsen - és jól vagy!

Alsó sor

Csak tökéletesen megfelelő válaszok a Yahoo-on a linkekhez -. Igen, sok időbe telik, ezért jobb, ha alaposabb lesz minden válaszhoz. Így elkerülheti a nagyon rövid vagy túl egyszerű válaszok közzétételét - hacsak nem szeretné, hogy spamnek nézzenek. Végül, itt kell emlékezni: minél több ember ismerheti meg webhelyét vagy blogját a Yahoo válaszokon (még akkor is, ha nincs elérhető link a bejegyzés után), annál jobb dolgok jönnek Source . A legfontosabb itt fizetni az idejét, és készen állsz!

December 22, 2017