Back to Question Center
0

Kaphatok magas PR-backlinkeket a link-eladási vállalatoktól?

1 answers:

Ma úgy tűnhet, hogy félelmetes sok SEO és professzionális webfejlesztő számára, amikor egy meglehetősen közös vitát folytat a minőségi kapcsolatokról és a keresési optimalizálásról. Miért? Mert túl gyakran a feladat, hogy magas PR visszakapcsolást érjen el anélkül, hogy károsítaná a webhelyet vagy a blogot, mindenképpen kihívást jelentő feladat. Leggyakrabban a SEO fő célja a CTR-sebesség növelése, a forgalom növelése, valamint a weboldal konverzióinak emelése. És ha magas kapcsolatot szeretnél elérni a linkértékesítési cégekkel szemben - sok ilyen srác rákényszeríti a "szolgáltatásait" az interneten - itt csak néhány hideg tény a fizetett linkek építéséről. Az a helyzet, hogy a Google időnként észlelheti a gyanús tevékenységeket a webhelyén vagy blogján (pl. e. , az alacsony minőségű, kifizetetlen visszakapcsolások nagy tömege, rejtett horgonyok, spam jellegű tartalmak és bármilyen más eszköz vagy bonyolult sémák alkalmazása a Black-Hat és a Gray-Hat SEO által). Figyelembe véve a legrosszabb forgatókönyvet, ha magas PR viszonylatokat kap a túl gátlástalan szolgáltatóktól (pl. e. , gyenge minőségű könyvtárak, automatizált fórum-előfizetések, link gazdaságok és linkkerekek - a. k. egy. linkcserék) - mindez végül is megsemmisülhet. Úgy értem, hogy az Ön weboldalát egyszer és mindenkor meg lehet tiltani az online keresésből. Tehát az ilyen súlyos kockázatok figyelembevételével mindazokról, amikről tudni kell a fizetett backlinks-okról, a rangsorolási büntetések fő típusairól, és arról, hogy miként lehet őket elkerülni, legalábbis a leggyakrabban előforduló.

A rangsor főbb típusai

Mielőtt bármi mást is szembesülnénk vele - egyes rangsorolási büntetések csak a webforgalom egy részét kárhoztathatják ezek rendszerint telephelyi alapon kerülnek kiszabásra. Tekintettel a leggyakoribb szabálysértésekre a visszalépések megvásárlásával vagy értékesítésével kapcsolatban, háromféle rangsorolási büntetés létezik: a részleges mérkőzés, az egész területre kiterjedő büntetés és a teljes megszüntetés.

  • Részleges egyezés - manuális büntetést jelent a webhely vagy a blog lefuttatására a keresési eredmények között. Gyakran előfordul, amikor a Google feltűnő tevékenységet észlel a feltétlenül spammy természet miatt, amely általában túl sok kulcsszóval és kulcsszóval történő manipulációhoz kapcsolódik - csak azért, hogy több forgalmat szivattyúzzon és anélkül, hogy valódi értéket eredményezne az oldal tartalmával.

  • Site-wide Büntetés - ez nagyon súlyos következményekkel járna,. A potenciális képesség a webforgalom felének csökkentésére alkalmazható, ez a típusú rangsorolási büntetés általánosan alkalmazható a Gray-Hat backlinks használatakor, például rejtett horgonyokkal, pusztán irreleváns, vagy akár nem teljesen jogszerű szemét tartalmakkal, mint a gyógyszertár, házasságtörés vagy szerencsejáték. Ha olyan alacsony minőségű kapcsolattartókkal áll kapcsolatban, akiknek ígéretük van, hogy magas PR-back linkeket érjenek el a webhelyére - szinte semmi idő - itt az ideje, hogy aggódjon. Mivel valószínűleg felveszi a piros zászlót a Google-lal, és büntetést kér.
  • Teljes elimináció - önmagáért beszél. Úgy értem, hogy a kizsákmányoló backlink-kereskedelemre való felkészülés egyszerűen még rosszabbá teheti a dolgot. Úgy értem az események leginkább szerencsétlen eseményeit, amikor webhelye vagy blogja súlyos visszaélésekre gyanakszik azokkal az etikátlan linképítési trükkökkel vagy kereskedelmi rendszerekkel - és egyszerűen kizárásra kerül a keresési indexből. Leginkább egy ilyen szerencsétlen eredmény fenyeget, mind a gyenge minőségű kapcsolati eladási "vállalatok", mind a kétségbeesett "ügyfeleik" Source .
December 22, 2017