Back to Question Center
0

Hogyan vásárolhatok minőségi kapcsolatokat és megtekinthetem a weboldalamat a Google keresési tetején?

1 answers:

Magától értetődik, hogy a minőségi backlink profil létrehozása a helyes út a Google SERP-ek tetején. Miért? Csak azért, mert a szerves linkek már a legerősebb tényezők közé tartoznak (a harmadik legfontosabb jel, pontosabban), amelyeket a Google a keresési eredmények listáján. Ráadásul azok, akik már tudják, hogyan vásároljanak minőségi kapcsolatokat, soha ne habozzanak befektetni némi időt és erőfeszítést az ökológiai backlinks magas PR-értékkel vagy kézi felépítéssel. Ez mindig kifizetődő, biztos vagyok benne.

how to buy quality backlinks

Mi több - a legerősebb oktatási vagy kormányzati kapcsolatok (i. e. , a dot EDU és a dot GOV online forrásokból származik, amelyek a legmagasabb bizalommal és hatósággal rendelkeznek) még erősebbek. Jelentősen javíthatják az online láthatóságot minden bizonytalan üzleti weboldalon vagy blogon - így a márkanevek robusztus felderítéssel szolgálnak a keresésekre, és egyúttal sokkal szélesebb körű közvéleményt is biztosítanak. És itt csak egy hideg tény van, nevezetesen azok számára, akik még mindig kíváncsiak, hogyan vásároljanak minőségi kapcsolatokat az oktatási vagy kormányzati weboldalakról. Nézzünk szembe velünk - a fizetett linkek megszerzése egyszerűen lehetetlen. Úgy értem, hogy néha nem kell tudnod, hogyan vásárolhatsz minőségi linkeket egyáltalán - egyszerűen azért, mert csak akkor lehet keresni. Hogyan? Leggyakrabban kemény munkájukra van szükségük egy értékes tartalom megírásához, hogy végül megkaphassa ezt a kívánt és értékes backlinket cserébe.

Visszatérve a pontra, próbáljuk kideríteni - hogyan vásárolhatunk meg minőségi linkeket biztonságosan. A lényeg az, hogy nincsenek univerzális iránymutatások vagy tippek garantált eredménnyel. Úgy értem, hogy nem lehet világos és pontos cselekvési terv a kifizetett linkek biztonságos és ésszerű (pl. e. , olyan linkek, amelyek ténylegesen működnek az Ön előrehaladásánál, egyidejűleg anélkül, hogy vörös zászlót emelnének a Google-lal). Valójában a fizetett linkek alkalmazása nem más, mint egy szürke-kalap vagy akár egy Black-Hat SEO árnyékos rendszere. Természetesen a vásárolt linkek többségét általában úgy tűnik, hogy mindenki számára látszólag természetesnek tűnnek - mind az élő keresők, mind a robotok feltérképezése.

buy quality backlinks

Bár még mindig úgy gondolom, jobb lenne elkerülni a trükköket a keresőmotorokkal - hacsak nem akarsz gyors rangsorolási büntetést keresni. Mindenesetre, ha még mindig elég bátrakban állsz ahhoz, hogy megpróbálsz pénzt fizetni minden áron, fontolja meg a következő pontokat, legalábbis ne kapja meg vagy csaló azonnal:

  • Soha ne foglalkozzon semmilyen online forrásokat vagy a partnerek nyíltan kijelentette, hogy már fizetett backlinks eladó.
  • Győződjön meg róla, hogy potenciális jelöltjei olyan kényszerítő domaineket és webes tartalmakat tartalmaznak, amelyek relevánsak az Ön réstől.
  • Kattints kettős ellenőrzésre a tartományi hatóság, az oldal jogosultsága és a PageRank pontszámok között, hogy maximális forgalmat és bizalmat kapj egy szélesebb közönségtől.
  • Ideális esetben üzletet kell kötnie a fickó bloggerekkel az Ön résszel. Mivel Ön készen áll arra, hogy értékes tartalmat kínáljon nekik, ez időbe telik. Ellenkező esetben ésszerű díjat számolnak fel. Ez az üzletről szól, igaz?
  • Backlink kerekek (cserék), PBN-ek (különben a privát bloghálózatok), valamint az olcsó szolgáltatások, amelyek csekély minőségű backlinks ömlesztve, vagy hogy a bosszantó e-mailek rohammal tolja elhelyezése magas PR források kizárólag - kerülje az ilyen "szolgáltatókat" minden áron. Egyszerűen azért, mert már rangsorolási büntetést kértek (vagy akár véglegesen tiltják a keresést). Előbb vagy utóbb a Google mindannyiuk számára jön - mind a gátlástalan "szolgáltatók", mind pedig a szerencsétlen "ügyfeleik" Source .
December 22, 2017