Back to Question Center
0

Hogyan hozhatok létre linkeket a weboldalra anélkül, hogy fizetettek lennének?

1 answers:

Ha vissza szeretne hozni a weboldalakhoz, ahelyett, hogy hamarosan megkapja a fizetetteket - talán már jól megalapozott döntést hoz. Nézzünk szembe vele - a link kereskedelemre való jelentkezés néha nagyon ígéretes erőfeszítésnek tűnik. Valójában azonban sokkal nagyobb az esély arra, hogy nagyobb kárt okozzon a jelenlegi rangsorolásának, és nem profitálhat a mérhető és hosszú távú lendületet a forgalomból, a CTR-ekből, a konverzióból stb.A dolog az, hogy most a Google hangsúlyozza, hogy csak a minőségi és természetes kapcsolatépítési stratégiákat ítéli oda. Ez azt jelenti, hogy a helyes visszakapcsolás érdekében a weboldalra időre és erőfeszítésre van szükség ahhoz, hogy csak a releváns harmadik fél weboldalait és blogjait vonzza. Nos, a modern koncepció a minőség és a szerves kapcsolat kiépítése nem olyan egyszerű és könnyű, mint volt, például, két vagy három évvel ezelőtt. Azok a jó régi idők már régóta elteltek. Napjainkban sikeresen hozhat létre linkeket a weboldalhoz csak akkor, ha a megfelelő gyakorlati cselekvési terveket használja, összhangban az általános SEO stratégia fenntartásával. folyamatosan felülvizsgálják és mögöttük állítják. De még mindig nem kell aggódnunk - itt jön egy pár bevett módja a minőségi kapcsolatok megszerzésének. Itt csak annyit kell tennie, hogy időt és energiát fektessen - mivel nem vagy azok közül, akiknek nincs jó kezük - és a kapcsolatprofilja minden rendben van. Míg a következő lépések közül néhány valószínűleg csak pár percet vesz igénybe ahhoz, hogy mindent megtaláljon a helyén, soha nem szabad alábecsülni a hatalmas lehetőségeket a SEO javítására. Tehát az alábbiakban néhány a legfontosabb módja, hogy hozzon létre backlinks a weboldal - természetesen, hatékonyan és természetesen anélkül, hogy fizetni egy fillért.

A minőségi tartalom, amely értéket szolgáltat

Nyilvánvaló, hogy több valós idejű látogatót vonzanak egyedülálló, minőségi és ingyenes információkkal, valószínűleg a legjobb módja annak, hogy az internetes linkeket szervesen, a rangsor rangsorolásának kockázata. Mindössze annyit kell tennie, hogy vonzó oldal tartalmat (szilárd cikkeket, esettanulmányokat stb. ), hogy több ember osztozzon, kapcsolódjon hozzá, és máshol említse az interneten. Így fontolja meg, hogy a sima szövegírások egy részét valami észrevehetőbbé és szemet gyönyörködtetőbbé tegye, például hasznos infografikákat, táblázatokat, rövid esettanulmányokat, grafikonokat stb.

A legtöbbet kihozza a versenytársakból

Nos, nincs semmi baja a résidők versenytársainak kémkedéssel időről időre, hogy finomítsa a további erőfeszítéseit a lehető legjobb módon. Ne habozzon kipróbálni a népszerű online eszközök egyikét a backlink-kutatás és az elemzés elérhető nyílt hozzáférés esetén. Ami engem illetően hasznosnak találta a következő kereteket, hogy felbecsülhetetlen értékű versenyelérést szerezzen - a Moz Open Site Explorer (Moz), a Semalt Analyzer (Semalt), a Screaming Frog SEO Spider. Minden jól működik ott. Tekintse meg azokat a már felfedezett útvonalakat a legmagasabb PageRank és hatósági forrásokhoz, hogy hozzon létre linkeket a saját webhelyére vagy blogjára.

Bottom Line

Ha szilárd anyagot hoz létre természettudományos backlinks természetesen és a saját rivális versenytársait, hogy a legjobb előnyöket reprezentálja a saját előnyére - nagyszerű lenne, még mindig nem elég. Így, ügyeljen arra, ne dolgozzon tovább ne csak a maguk visszafelé építésekor, hanem az erősebb hatóság és a közvélemény tudatában is. Fontolja meg az iparág legfontosabb szereplőinek interjúját, vonzza a szélesebb közönséget a népszerű közösségi médiában, bővítse a legjobb remekműveit vendég blogbejegyzéseken és cikkeken keresztül, valamint intelligens és betekintő megjegyzéseket nyújtva, hogy élvezhesse a megérdemelt backlinks-ot cserébe Source .

December 22, 2017