Back to Question Center
0

Hogyan hozhat létre egy hatalmas backlink profilt?

1 answers:

A linképítő iparágban sok a tévhit, ami meglehetősen hétköznapi a digitális marketing ipar számára. Nem számít, hány éves tapasztalat van ebben a szférában, soha nem fogod pontosan tudni, hogy a Google hogyan fogadja el webhelyét, és hogy mi fog ez a keresési rendszer a következő pillanatban. Csak a Google fejlesztői és webmesterei tudja biztosan. Csak annyit kell használnunk, hogy milyen adatokkal rendelkezünk, és tapasztalatainkat, hogy befolyásolhassuk oldalainkat.


Rengeteg rendszeres állítás és viszonylag új ötlet van a háttérhivatkozásokról és a linkekről. Beszéljünk a leggyakoribbakról:

A "Rel = nofollow" linkek nem adnak semmilyen értéket

A "Rel = nofollow" egy speciális backlink címke, amely azt mondja, hogy a keresőrobotok nem indexelnek ilyen linkeket, és ne adjon át semmilyen linket gyümölcslé keresztül őket. Sok vita van a nofollow linkek értékéről. Egyes webmesterek azt állítják, hogy nincs szükség ilyen linkek létrehozására, míg mások azt állítják, hogy a dofollow backlinks értékét alábecsülik. A fejemben nincs egyértelmű válasz erre a kérdésre, mivel értékük függhet. Ezek a bejövő linkek nem járulnak hozzá önálló darabként. Például, ha elindítunk egy weboldalt és gazdagítjuk a minőségi PR "nofollow" linkekkel. Ennek eredményeként nem fogsz megfigyelni a forgalmi statisztikák hirtelen növekedését. Gondolom, hogy a Google jó munkát végez a "nofollow" link megértésében.

Azonban érdemes megemlíteni néhány olyan területet, ahol a nofollow linkek nagy hatást gyakorolnak a webhely rangsorára és a weboldal teljes hatósági rangjára. Ezek a területek magukban foglalják a túl optimalizált weboldalakat, a backlink profilokat, amelyek "nofollow" linkeket tartalmaznak, és amikor a horgony szövegek túl vannak optimalizálva. Az alábbi területek mindegyike furcsa backlink profilokat tartalmaz. Ezt több különböző okból is kiválthatja, mint pl. Spammy tevékenységek vagy affiliate programok.

Használtam a nofollow backlinks-ot a gyakorlatomban, próbáltam minél magasabb minőségű webes forrásokból blog kommenteket, linkeket, szerkesztői elhelyezéseket és más linképítési technikákat. Ennek eredményeképpen jó minőségű kapcsolatokat értek el egy "rel = nofollow" címkével. "Ezek a linkek több mint 100% -os növekedést eredményeztek a kulcsszó rangsorában.

Ezért mondhatom, hogy a nofollow backlinks értéket hozhat webhelyére. Azonban fontos, hogy miként szerezték be őket. A minőségi organic nofollow backlinks tökéletesen működik a túlzottan optimalizált linkek arányainak kiegyensúlyozására.

Fontos a minőség?

Ha a legutóbbi Google Penguin frissítés után feltetted ezt a kérdést, akkor olyan kedvesen tekintettél rád, mint az akkoriban mindenkinek csak a minőségi bejövő linkek. Idővel azonban a hangsúlyt megváltoztatták. Napjainkban számos weboldal meghaladja a többi internetes forrást, annak ellenére, hogy kevesebb minőségi linkje van, és csak számtalan spammy hivatkozást tartalmaz a hivatkozó oldalakról. Éppen ezért a többszörös backlinks-okkal rendelkező webhelyek szélesebbek lehetnek a többieknél, csak kevés minőségű bejövő linkekkel. Az elmúlt években hatalmas összefüggést láttunk a visszafordulások számával, nem csak azok minőségével, és a TOP pozíciók legnagyobb piaci szereplői voltak.

Ezenkívül furcsa hangzásnak tűnhet, de mégis, mivel sok link létezik ugyanazon a tartományon, segíthet Önnek, és a Google is kedveli azt. Nem kockáztatod, hogy szankciókat szedj, sőt profitálhatsz is. Ráadásul a külső hivatkozások teljes száma hozzájárulhat a SEO erőfeszítéseihez, mivel ez egy nagy korreláló rangsorolási tényező. A webmesterek ezt a kapcsolatépítési jelenséget is nevezik "kapcsolatsebességnek Source . "

December 22, 2017