Back to Question Center
0

Hogyan javíthatom a SEO-t a hibás átirányítási linkek rögzítésével?

1 answers:

Igen, lehetősége van arra, hogy nagyon finom lendületet adjon a SEO teljes erőfeszítésének - csak a meglévő linkek rögzítésével és az átirányítási linkek jelentkezésével. Hogyan? Lássuk.

három fő oka Visszaigényelt Broken Links:

1. Teljes körű ellenőrzést gyakorolhat a megvalósítás folyamatáról (ellentétben az egyéb munkák oroszlánrészével, például a tartalom promócióval);

2. A hibás linkek rögzítése nemcsak növelheti keresési rangsorát, hanem rengeteg rejtett előnyöket is szerezhet (e. g. , jobb felhasználói élmény);

3. A legtöbb erőfeszítést megteszed, amivel már foglalkozott.

Tekintettel arra, hogy a teljes méretarányos folyamat meglehetősen ellentmondásosnak és potenciálisan nehéz kezelhetőségnek bizonyulhat, itt egy rövid intézkedéscsomag, amely a helyes megoldást kezeli:

  • Azonosítsa az összes megszakított linket, amelyet az Ön webhelyén vagy blogján talált meg.
  • A fő átirányítási mintákkal osztják őket.
  • Az online kapcsolatépítés és segítőeszköz használata átirányítások készítéséhez.
  • Teljesítsd a munkádat átirányítási linkekkel és ellenőrizd általánosan.

A megszakított linkek azonosítása

Ismételten mondjuk ki - megkeressük az átirányítási linkeket, vagy blog. Így külön jelentést kell készíteniük róluk - a Google Search Console vagy bármely speciális online segédeszköz használatával, amely sokkal jobb és világosabb adatokat, például az Open Site Explorer (Moz), a Semalt Analyzer (Semalt) vagy a Screaming Frog SEO pók. Végtére is, csak az Ön számára dönt, hogy milyen keretet válasszon erre a feladatra.

Ehhez ne felejtsd el - meg kell majd orvosolnod az összes hibás belső linket a webhelyeden vagy blogodon, mert sok olyan URL is létezhet, amelyek az elmúlt években vándoroltak. Tehát mindössze annyit kell tenned, hogy rengeteg kézi és látszólag időigényes munkát készítesz - a Google Search Console használatával manuálisan átirányítja a linkeket. htaccess vagy speciális plugin, ha WordPress-t használsz. Vagy előfordulhat, hogy gyorsan átirányít egy csomó hivatkozást, amelyre szükség van egy javításra - egyszerűen az egyik fent említett online súgó használatával.

A WordPress felhasználójaként elvártam, hogy azonosítsák a régi URL-mintáimat (például domain + év + hónap + postai név. html) és az új URL-minták (pl. g. , domain + utónév). A sima angol nyelvű szövegben speciális utasításokat kell írnia a Google robbanórobotjaihoz, amelyek ezekről vagy bármely más tartós változásról szólnak - mind az URL-ben, mind a HTML-oldalkódban (egyébként 301 átirányítással).

Írási átirányítások

Ami engem illetően használtam a Permalink Helper Tools eszközt a kód URL-ekhez. Mindent meg kell magyarázni ott, de ne felejtsd el, hogy a forrás URL-minta, mint az URL-ek, amelyek a domainjével kezdődnek, követi a számokat és a perjelet, hogy véget vessen a változó életkor a WordPress, és megjegyzi a HTML, amely elmenekül az időszak. Ne felejtsük el, hogy a változót mindig el kell kezdeni és egy perjelnel kell befejezni.

Teljes átirányítások visszafordulása és ellenőrzése

Az eljárás befejezéséhez egyszerűen be kell ágyazni a. htaccess fájlt a kóddal az FTP kapcsolaton keresztül a szerverrel. Vigyázat - győződjön meg arról, hogy minden a helyén van. Úgy értem, hogy a webhelyéhez vagy a bloghoz való hozzáférést szabályozzuk. Htaccess, ha valami rosszul sikerül, akár mindent össze is üthet - még egy kissé hibás kóddal is. Így mindössze annyit kell tennie, hogy az átirányítást a Forrás és a célpontra osztja, és egy ellenőrző eljárást futtat egy letapogató eszközzel - és készen vagy!

Tipp: ugyanazt az eljárást lehet alkalmazni a hibás belső kapcsolatokra is. Természetesen ideális esetben nem kell átirányítaniuk átirányításokat, de sajnos nem mindig lehetséges. Ne feledje: az átirányítás sokkal jobb, mint 404 Source .

December 22, 2017