Back to Question Center
0

Hogyan kapcsolódhatnak vissza a PR8 webes forrásokból a webhelyén a SEO?

1 answers:

A bejövő linkek nagyon fontos tényezők a webhelyek számára. Ha növelni szeretné a weboldal forgalmát és rangsorolási pozícióit, a legjobb módja annak, hogy PR 8 backlinks-ot szerezzen. Számos magasan hiteles webes forrásból származik a minőségi dofollow backlinks. Azonban nem minden webmester tudja, hogyan szerezhet vissza ilyen forrásokat, és úgy gondolja, hogy ez nem lehetséges vagy költséges.

Ebben a cikkben foglalkozunk a Google által birtokolt webes forrásokból és platformokról, például a Google+ -ről és más. Megmutatjuk Önnek, hogy elég könnyű és ingyenes a Google visszakapcsolása. Kezdjük!

Hogyan hozzunk létre PageRank 8 dofollow backlinks a Google Drive-ból?

A következő lépések segítségével releváns és minőségi külső linkeket szerezhet a Google-ból, és növelheti a domain jogosultságát. Továbbá, ezek a linkek segítenek növelni webhelye PageRank és növelni a szerves forgalmat az oldalakon.

 • Jelentkezzen be Gmail-fiókjába, vagy ha még nincs meg, hozza létre a Gmail bejelentkezési adatait.
 • Nyissa meg a Gmailt, és kattintson a "Saját meghajtó" szakaszra.
 • Hozzon létre egy új mappát a Google meghajtón. Minden nevet megadhat a mappában.
 • Ezután hozzon létre egy HTML-fájlt a notepadban. Itt helyezze el webhelye linkjét a releváns horgonyszöveghez. Ehhez a feladathoz külön HTML kódot kell beillesztened a bloghoz vagy a webhely URL-jéhez.

Ingyenes linkek a webhelyére

 • Amikor a kód megtörtént, ezt a mappát és fájlt láthatóvá kell tenni a Google botokhoz. Győződjön meg róla, hogy a weboldal linkjén egy dofollow címkét használ. Ezután kattintson a "Megosztás" gombra, és ossza meg a fájlt a nyilvánossággal.
 • Nyissa meg a megosztási beállításokat, és válassza a "Nyilvános interneten" opciót. A fájl mindenki számára nyitva áll.
 • Kattintson a mappára, és válassza a "Részletek és tevékenység" gombot.
 • A jobb oldalon a "Részletek" részben láthatók. Másolja a linket ott.
 • Nyissa meg az új lapot a böngészőjében, és illessze be a másolt URL-t.
 • Helyezze be a fájl nevét és írja be.
 • Ennek eredményeképpen a szükséges oldalt a dofollow hivatkozásokkal látja el.

Hogyan hozzunk létre PageRank 8 dofollow backlinks a Google Plusz?

A Google Plus a Google tulajdonában lévő közösségi média platform, amely hihetetlen lehetőséget nyújt a SEO szakértőknek, hogy létrehozzanak minőségi dofollow backlinksot. Tudod építeni PR8 dofollow backlinks a About fejezet és a Story részben. Ezenkívül a Horgony szövegével linkeket hozhat létre mind a Page, mind a Profilban. Minden, amire szüksége van, hogy töltse ki az önmagatokról szóló információkat a fent említett szakaszokban, és helyezze be a dofollow linkeket a webhelyére.

Hogyan hozzunk létre PageRank 8 dofollow backlinks a Wikipedia?

A webhelyéről vagy blogjáról származó értékes tartalom a Wikipedia segítségével forrásként használható. Az Ön szakterületének megismerésével, egy releváns téma hozzáadásával és az idéző ​​hatósággal több kiváló minőségű PR10 linket hozhat létre webes forrása számára Source .

December 22, 2017