Back to Question Center
0

Lehet-e visszahivatkozásokat szerezni a Twitter-ből?

1 answers:

Az üzleti online fejlesztése csak a csata fele. Ezután be kell mutatni webhelyét a keresési botok számára, és persze a potenciális ügyfelek számára. Szerencsére a keresőoptimalizálás e célból működik. Különösen a linkek segíthetnek a márkaismertség javításában és a weboldalon megjelenő állandó forgalmat vonzani. Ahhoz, hogy a Google TOP eredményeihez juthasson, többek között magas PR-helyekről, például a Google + -ról, a Facebookról, a Twitterről stb.Az ilyen nagy tekintélyű webhelyek jelzései azt mutatják a Google számára, hogy milyen népszerű a webhelye. A Twitter népszerű, jó hírű, és magas PageRank közösségi platform, amely sok minőségi linkelemmel biztosítja webhelyét. Itt sok jó minőségű backlinksot hozhat létre, anélkül, hogy fizetne centét. Mindössze annyit kell tennie, hogy egy vonzó csipogot készítsen, beilleszti az Ön domainjére a linkeket, és ha lehetséges, több kapcsolódó hashtag.

Ebben a cikkben részletesebben megismerkedhetünk a Twitter oldalról érkező linkek visszavételével. Remélem, ez az információ segít a webhely ranglistájának javításában és több potenciális ügyfelet vonzani.

Hogyan használhatod a Twitter profilodat linkekhez?

A Twitter egy népszerű közösségi platform, amely lehetővé teszi a linkek létrehozását rajta. Két helyet biztosít a profilodban webhelykapcsolat hozzáadásához. Az első az elsődleges profilmező maga, a második pedig a Bio rész 160 karakterében van. Ezenkívül kaphat egy linket a Twitter profilokból származó adatokat húzó webhelyekről. A Twitterből származó információkat tartalmazó webforrások közé tartozik a Twellow, a Klout, a TwitterCounter, a Twitaholic és a Favstar.

Ha még mindig nincs számlád ezeken a webes forrásokon kívül, akkor állítsa be a Twitter profilját, vagy módosítsa azt, hogy a weboldalon és a bio. Sőt, kérje meg az ügyfelek ugyanezt.

Több szempontot is figyelembe kell vennie az építési linkeken a Twitteren. Először is, a legnagyobb elérhetőség ezen a közösségi platformon elérhető. Ez azt jelenti, hogy nem adják át a forgalmat a webhelyére. Azonban a nagy PR webhelyről származó nofollow linkek továbbra is nagy értékkel bírnak a webhelyén, és megmutatják a keresőmotorokat, hogy domainje a legmagasabb rangot érdemli meg a keresési eredményoldalon. Egy másik dolog, amit tudnod kell a link létrehozása a Twitter, hogy minden link itt úgy néz ki, mint a merész URL, szemben a linkeket kulcsszó horgony szöveg. Ezért kell győződnie arról, hogy az URL-je olvasható, egyértelmű és optimalizált.

A linkek létrehozásának folyamata a Twitteren a következő lépésekből áll:

  • Jelentkezzen be Twitter fiókjába, és tweetelje a linket

néhány szórakoztató és vonzó szöveg, nem csak egy link. Amint a tweetje közzétett, ez az információ lesz elérhető a követőid számára.

  • A hashtagok használata előtt fontos és nagy mennyiségű kulcsszót kell használni rank by a SERP, ahogy a felhasználók a Twitter végrehajtó hashtagjait keresik. By the way, akkor is hashtag a linkeket.

  • A tweetjeinek el kell ragadnia, szellemesnek és kompromittálódniuk kell ahhoz, hogy a felhasználók retweet-eit saját maguk. Ha úgy érzi, hogy hiányzik a tehetség az írási technikákban, akkor egyszerűen kérdezd meg a követőidet, hogy röviden olvassák el a linket a kezdő csipogban.

    • Navigálás a TweetMeme

    TweetMeme egy olyan webes forrás, amely keres és retweets a legérdekesebb tweets. Ezért az elsődleges cél az, hogy megjelenjen ezen a webhelyen, létrehozva egy emlékezetes csipog Source .

    December 22, 2017