Back to Question Center
0

Automatikus link építése veszélyes a weboldal kereső optimalizálásához?

1 answers:

Úgy gondolom, hogy a kézi kapcsolatok kiépítése 2017-ben elavult. Ezt a koncepciót sokszor megvitatták, de még mindig nincs egyértelmű kijelentés.

Általánosságban elmondható, hogy a kézi kapcsolatok kiépítése olyan folyamat, amely aktívan megpróbálja növelni a bejövő linkek számát egy internetes forráshoz. Ez egy időigényes folyamat, amely sok erőfeszítést igényel. A kézi kapcsolatépítés általában szerves módon kapcsolódik össze.

Ha a TOP rangsoroló webhelyeket kutatja a niche-ben, akkor láthatja a hivatkozások számát. Több százezer bejövő linket találnak a közép- és középvállalkozás forrásaiból. Természetesen a linkprofilok nem születnek egyik napról a másikra. Ezek a TOP rangsoroló oldalak ilyen eredményeket érnek el az intelligens munkavégzéssel és a bejövő linkek manuális létrehozásával.

Ebben a cikkben beszélünk kézi és automatikus kapcsolatépítési technikákról. Ezenkívül megvitatjuk, hogyan vonja le a Google a természetes és természetellenes linképítési eredmények közötti vonalat. A leghasznosabb manuális és automatikus backlink stratégiákat fogom felsorolni, amelyek jó SEO eredményeket biztosítanak Önnek.

Hogyan lehet a kézi linkek kiépítése javítani a webhely rangsorát?

Napjainkban a linkek létrehozása nehezebbé válik, mint valaha a digitális piacon elért magas verseny és az állandó keresőmotor algoritmus változásai miatt. A Google által jóváhagyott linképítési technikák ma holnap spammy stratégiák lehetnek. Mindazonáltal ezeknek a negatív tényezőknek ellenére a visszafordulások továbbra is vezető hajtóerők, amelyek javíthatják a webhely rangját, és generálhatnak forgalmat a webhelyére. Azok a webmesterek, akik nem akarnak sok időt tölteni olyan szerves linkek létrehozásával kapcsolatban, amelyek az automatizált kapcsolatépítési szoftverre utalnak, vagy fizetett link-építési lehetőségeket keresnek. Azonban, mint a gyakorlat azt mutatja, nincs jobb, mint a természetes kapcsolat kiépítése. Nem szabad részt venni a csalárd kapcsolatépítési technikákban, mivel a Google valóban fel fogja ismerni. Most vagyunk az új élvonalban a keresőoptimalizálás terén, és az alacsony színvonalú spammy visszafordulások meg tudják pusztítani a SEO erőfeszítéseit, valamint a márka hírnevét.

Kézi összeköttetés az automatizált ellen

Mivel az alacsony minőségű kapcsolatépítési korszak véget ért,. Ezért gyűjtünk néhány hatékony kézi kapcsolatot építő technikát, amely az Ön javára fog működni.

  • Fórum és blog kommentek

A megjegyzések egyszerű és hatékony módja a kapcsolatok megszerzésére, webes források. Megjegyzéseidnek kapcsolódniuk kell a vita témához, és természetesnek kell lenniük többek között. A Google nem bünteti a webhelyét, ha a megjegyzés kézzel történik. Ha manuálisan történik, logikusnak tűnik, ragaszkodik ahhoz a ponthoz, és értéke más olvasóknak. A Google Webmestereknek szóló irányelvek szerint azonban a hozzászólásokban vagy az aláírásban lévő optimalizált linkekkel kapcsolatos fórumok megjegyzései nem számítanak minőségi szempontból, és szankciókat fognak megérdemelni.

  • Vendég blogolás

Egy másik hatékony kapcsolatépítési stratégia, amely mindig működik a vendég blogolás. Egyes webmesterek azt állítják, hogy ez egy spammy stratégia a linkek létrehozására. Azonban az igazat meg kell mondani, ha helyesen történik, akkor pozitív optimalizálási eredményeket hoz. A díjnyertes optimalizációs kampány részeként a hiteles vendég blogolásról fogok beszélni. Olyan tartalmat kell létrehoznia, amely nemcsak egy szándékkal szolgál a webhely rangjának javítására, hanem annak érdekében, hogy értéket szerezzen az olvasóinak. Ha a tartalmat az olvasó szem előtt tartja, akkor a vendég blogolást biztonságos manuális linképítési technikaként használhatja Source .

December 22, 2017