Back to Question Center
0

Mit kell szem előtt tartani, miközben a releváns hivatkozásokat a legmagasabb teljesítményű SEO-re építik?

1 answers:

Nem kell mondanom, hogy a megfelelő SEO-linkek építése a megfelelő módon néhány rejtett dolgot kell szem előtt tartani minden kezdő webmester és a webhely tulajdonosa. Ez igaz, főleg azért, mert a pusztán releváns linkek létrehozásának folyamata, amely soha nem fogja sérteni a rangsorát, sok lépés és oldal van. És túl sokszor, hogy távol tartsuk magunktól a dolgokat, sokkal nagyobb kihívást jelent, mint ahogyan a legtöbben gondolhatnának. Ezért fogom mutatni néhány leggyakoribb buktatót a minőségi kapcsolatépítésről. Tudja, mit kell kerülni minden áron - vagy legalábbis azonnal rögzíteni kell, amikor felismeri őket webhelyén vagy blogján. Úgy értem, hogy az alábbi hibák bármelyike ​​könnyen megfordíthatja a legjobb releváns linkjeit is használhatatlan haszonnal - közel semmi idő alatt - mvp itaste products. Ráadásul - amikor szélsőségekről van szó, csak egy "mérgező" kapcsolat hosszú távon visszafordíthatatlanul befolyásolhatja hosszú távú SEO-teljesítményét.

Az egyértelmű hibák

. Ne hagyja ki ezeket a nyilvánvaló hibákat - csak kérdezd meg magadtól, hogy tényleg van-e mindent a helyén, és webhelye vagy blogja soha nem fog kapcsolódni:

  • minden olyan honlap vagy blog, amely rossz vagy akár gyanús hírnévvel rendelkezik (nem is beszélve azokról, akik már tiltottak a Google indexében);
  • irreleváns nicheforrások, vagy olyan helyek, amelyek bármilyen kapcsolatot tartanak fenn a leginkább robbant iparágakkal, például a házasságtörés, a szerencsejáték vagy a gyógyszertár;
  • harmadik fél forrásai ugyanúgy hasonlítanak a szabványos weboldalakra, blogokra vagy fórumokra, de tonna látszólag releváns hivatkozásokkal rendelkeznek saját linkprofilukban, vagy kínálnak eladásra és / vagy cserére.

Mindent magától értetődőnek kell tennünk, mivel az éppen említett lehetőségek közül bármelyikre a legvalószínűbb, hogy károsíthatja a jelenlegi keresési rangsorát, és nem élvezheti a stratégia minden mérhető javulását. SEO skálán. Miután még a nyilvánvaló dolgokat is hibátlanul világossá tettük, az alábbiakban néhány, valószínűleg legveszélyesebb, még mindig gyakran alábecsült hibát mutattam be. Amikor a megfelelő visszalépések kiépítéséről van szó, akkor ez az, ami általában megöli a játékot:

  • Wrong Anchor Text

és ne használja őket sötét módon. Erősen javaslom, hogy mélyebben foglalkozzon a témával, mert csak a szilárd, természetes megjelenésű kereskedelmi horgonyok igazán növelhetik konverzióit. A csúnya igazság az, hogy egy teljesen rossz, vagy akár részben hibás szöveges horgony képes tökéletesen és releváns hivatkozásokra fordítani a rangsorolás tényleges oka, vagy akár a kézi büntetés miatt.

Az előzőhöz hasonlóan ez a kérdés is szükségessé válik

egy alaposabb tanulmány. Természetesen csak a DoFollow backlinks valóban megfelel a SEO igényeinek. Ugyanakkor - ha manipulál vagy csak enyhén túllépsz velük - minden valószínűség szerint ugyanolyan súlyos következményekkel jár majd.

Nézzünk szembesülni - még akkor is, ha szerencsés nyereményed van, és jó és megbízható források felfedezését érdemes megérteni kapcsolatokat, akkor soha nem szabadulnod ki - csak az összes új lehetőség használatát több órán belül vagy egy éjszakára. És bármilyen éles növekedés - akár a kapcsolat minősége vagy mennyisége - határozottan nem az a dolog, amit dicsérni kell. Ne feledje, hogy olyan releváns linkeket hoz létre, amelyek állandóan a legjobb teljesítményt nyújtják a SEO-ben - szól az egyensúlytól. Soha ne habozzon megkérdezni magadtól: Minden teljesen természetesnek tűnik? Elég időt fordítottál a megfelelő források kiválasztására? Biztos vagy benne, hogy minden a linkekről a helyén van és csak tiszta cél érdekében?

December 22, 2017