Back to Question Center
0

Hogyan befolyásolja a PR6 backlinks webhelye SEO?

1 answers:

Mindenki tudja, hogy a minőségi bejövő linkek legjobb forrásai magas PageRank domainek. Ezek segítenek a kereső optimalizálásának növelésében, és a pozícióját a keresési eredményoldalon helyezik el.

Mielőtt elindítaná a backlinkprofil létrehozását, meg kell keresnie és meg kell vizsgálnia a PR6, PR7 és más keresőmotor-oldalakat. A PageRank egy jelentős rangsorolási tényező, amely megmutatja a webhely hatóságát. Azt szolgálja, hogy megmérje a weboldal fontosságát azáltal, hogy számba veszi a linkek számát és minőségét. Más szóval, ez egy összetett osztályozási rendszer, amelyet a Google a webhelyek rangsorolására használ az interneten - lines peru from space. A minimális PageRank nulla, a maximális pedig tíz. Napjainkban a PageRank nem szolgál egyedül a weboldal sikerének mérésében. Ez sem garantálja a magasabb keresési rangsorolást, sem a forgalom növekedését.

Viszontlinkek megszerzése a nagy PR területekről azonban továbbra is elengedhetetlen a kapcsolatépítési profil javításához. A Google csak jó hírű és sokáig létező weboldalt ítél meg magas PageRank-nel. Ezért hozza létre a hivatkozásokat a Google-nak a tartalom értéke miatt. Ha a linkprofil PR6 - PR10 linkekből áll, akkor rangsorol a Google TOP szolgáltatásban.

Visszatérő technikák

  • Hívja vissza a versenytársát

Ön nem csak egy olyan webmester, aki jó kapcsolati profilt szeretne létrehozni. A résszel rendelkező TOP webes források nagy része erős kapcsolatépítési kampányokkal rendelkezik, és folyamatosan keresi az új kapcsolatépítési lehetőségeket. Hidd el, vagy sem, előnyös a versenytársak backlinksja. Minden linképítési munkát elvégeztek az Ön számára. Tehát mindössze annyit kell tennie, hogy továbbra is versenytársak visszakapcsolnak az RLR keretrendszerrel.

Versenyképes kutatásokat kell végeznie, és meg kell találnia, hogy az elsődleges versenytársak hogyan építenek kapcsolatokat. És végül, meg kell ismételnie vagy egyszerűen kölcsönkérnie taktikáját. Felveheti a kapcsolatot a forrásokkal, ahol a versenytársak létrehozták a linkeket, és kérdezzenek a domain építési lehetőségeiről.

  • Felhőkarcoló megközelítés

Valószínűleg hallottál erről a hatékony linképítési technikáról, amelyet a briliáns SEO specialist Brian Dean. Ez egyszerű, de kiváló eredményeket biztosít a webmestereknek.

Először is piackutatási kutatásokat kell végeznie, és népszerű és magasan kapcsolódó cikkeket vagy bejegyzéseket kell találnia. Ezután meg kell adnod a tartalmadat az olvasott anyagok inspirálására. Azonban el kell kerülnie a másolás beillesztését, mivel ez ellen fog játszani. Készítsen egy egyedi cikket a kutatásai alapján. Ezután hozzá kell rendelnie egy linket a régi cikk verziójához, hogy meggyőződhessen arról, hogy a felhasználók az új frissített tartalomhoz kapcsolódhatnak.

Ez a linképítési technika hasonló az előzőhöz. Azonban van egy nagy különbség. Ez a legjobban működik azok számára, akik már rendelkeznek a tartalommal, amelyet támogatni kell. Ebben az esetben számtalan felhőkarcolóra kell támaszkodnia a linkekhez. Ez a technika lehetőséget ad arra, hogy egy csomó más weboldalt találjon ugyanazon a témán alapulva, mint a tiéd, amely szintén sok linket mutat rájuk.

December 22, 2017