Back to Question Center
0

Mik azok a módszerek, amellyel növelhető az Amazon UK értékesítése?

1 answers:

Amazon tulajdonosai ezt az üzletet online könyvesboltként kezdték. Ebben az évben az Amazon ünnepli 20. évfordulóját, mint a legnagyobb internetes kiskereskedőt. Ez egy világos példa arra, hogy a türelem és a kemény munka hogyan alakíthatja át egy kis helyi üzletet a világ legfontosabb üzleti platformjaiból.

A platform népszerűsége az eladókkal nő. A statisztikai adatok szerint 88 000 dollárt töltenek minden percben globálisan ezen a kereskedési platformon - multicentrum effervescence band. Tehát tökéletes lehetőség az eladók számára, hogy fejlesszék üzleti tevékenységüket, és növeljék az általános bevételt.

Azonban ez nem olyan egyszerű, mint korábban, hogy növelje az értékesítést az Amazon-on. Naponta több ezer új online kereskedő megpróbálja a szerencsét ezen a platformon, majd a verseny a geometriai progresszió növekedésével kezdődik. Ezért kell megjelennie ezen a platformon; tudnia kell néhány trükkös módját, hogyan növelheti az Amazon országos értékesítéseit, és képes lesz arra, hogy azokat a gyakorlatba átültesse.

Ez a cikk célja, hogy bemutassa, hogyan javíthatja az Amazon üzleti fiókját, hogy láthatóvá váljon a potenciális ügyfelek számára a világ minden tájáról. Tehát beszéljünk néhány ilyen Amazon optimalizálási trükköt.

Az ökológiai értékelés erejét nem lehet alábecsülni. Elengedhetetlenek az Ön üzleti promóciójához, mivel a felhasználók a vásárlással kapcsolatos döntéseiket a termékek áttekintése alapján hozzák létre. Általánosságban elmondható, hogy a vásárlói döntés a potenciális ügyfelek döntéshozatali folyamata a korábbi piaci tranzakciók tekintetében egy termék vagy szolgáltatás megvásárlása során. A jobb termékértékelések, annál magasabb lesz az Amazon keresési eredményoldalán. A statisztikai adatok szerint az ügyfelek több mint 88% -a ellenőrizze a termék visszajelzését a vásárlás előtt.

Leendő online kereskedőként a nyilvánvalóan túl kell gondolnia, és meg kell keresnie a visszajelzések kiemelkedő módjait. Megtalálhatja például a multimédiát tartalmazó termékekre vonatkozó véleményeket. A termékfotókkal vagy a videó nélküli videókkal kapcsolatos megjegyzések hasznosak lehetnek a márkaismeret-javuláshoz. Bátoríthatja ügyfeleit arra, hogy ilyen kreatív véleményeket készítsenek egy kedvezményre vagy egy ajándékra. Ha ismeri az olyan embereket, akik helyi szinten élvezték a terméket, akkor kérje meg őket, hogy hagyják el a felülvizsgálatot az Amazon oldalán. Továbbá különböző visszacsatolási programokat használhat a benyújtott beszámolók mennyiségének növelése érdekében, és a semleges vagy negatív visszacsatolásokat pozitív értékekké alakíthatja

.

Ahogyan korábban említettem, a pozitív visszajelzések jelentősen befolyásolhatják üzleti oldal rangját az Amazon-on. Tehát új minőségi visszajelzések generálásához ajánlatos kedvezménycsomagokat ajánlani ügyfeleinek a felülvizsgálatért. Ennek eredményeként azonnal javíthatja Amazon keresési rangsorolását, és segíthet az értékesítés növelésében.

Ezenkívül jó ötlet, hogy rendszeresen hozzon létre ajándékokat. Ez segít abban, hogy pozitív képet készítsen a márkáról, és jóindulatot generáljon. Ha a felhasználók továbbra is kielégítik termékeik minőségét, valószínűbb, hogy legközelebb eljönnek Önhöz.

December 22, 2017