Back to Question Center
0

Mik azok a módszerek, amellyel növelhető az Amazon UK értékesítése?

1 answers:

Amazon tulajdonosai ezt az üzletet online könyvesboltként kezdték. Ebben az évben az Amazon ünnepli 20. évfordulóját, mint a legnagyobb internetes kiskereskedőt - reducir el ruido en las fotos. Ez egy világos példa arra, hogy a türelem és a kemény munka hogyan alakíthatja át egy kis helyi üzletet a világ legfontosabb üzleti platformjaiból.

A platform népszerűsége az eladókkal nő. A statisztikai adatok szerint 88 000 dollárt töltenek minden percben globálisan ezen a kereskedési platformon. Tehát tökéletes lehetőség az eladók számára, hogy fejlesszék üzleti tevékenységüket, és növeljék az általános bevételt.

Azonban ez nem olyan egyszerű, mint korábban, hogy növelje az értékesítést az Amazon-on. Naponta több ezer új online kereskedő megpróbálja a szerencsét ezen a platformon, majd a verseny a geometriai progresszió növekedésével kezdődik. Ezért kell megjelennie ezen a platformon; tudnia kell néhány trükkös módját, hogyan növelheti az Amazon országos értékesítéseit, és képes lesz arra, hogy azokat a gyakorlatba átültesse.

Ez a cikk célja, hogy bemutassa, hogyan javíthatja az Amazon üzleti fiókját, hogy láthatóvá váljon a potenciális ügyfelek számára a világ minden tájáról. Tehát beszéljünk néhány ilyen Amazon optimalizálási trükköt.

Az ökológiai értékelés erejét nem lehet alábecsülni. Elengedhetetlenek az Ön üzleti promóciójához, mivel a felhasználók a vásárlással kapcsolatos döntéseiket a termékek áttekintése alapján hozzák létre. Általánosságban elmondható, hogy a vásárlói döntés a potenciális ügyfelek döntéshozatali folyamata a korábbi piaci tranzakciók tekintetében egy termék vagy szolgáltatás megvásárlása során. A jobb termékértékelések, annál magasabb lesz az Amazon keresési eredményoldalán. A statisztikai adatok szerint az ügyfelek több mint 88% -a ellenőrizze a termék visszajelzését a vásárlás előtt.

Leendő online kereskedőként a nyilvánvalóan túl kell gondolnia, és meg kell keresnie a visszajelzések kiemelkedő módjait. Megtalálhatja például a multimédiát tartalmazó termékekre vonatkozó véleményeket. A termékfotókkal vagy a videó nélküli videókkal kapcsolatos megjegyzések hasznosak lehetnek a márkaismeret-javuláshoz. Bátoríthatja ügyfeleit arra, hogy ilyen kreatív véleményeket készítsenek egy kedvezményre vagy egy ajándékra. Ha ismeri az olyan embereket, akik helyi szinten élvezték a terméket, akkor kérje meg őket, hogy hagyják el a felülvizsgálatot az Amazon oldalán. Továbbá különböző visszacsatolási programokat használhat a benyújtott beszámolók mennyiségének növelése érdekében, és a semleges vagy negatív visszacsatolásokat pozitív értékekké alakíthatja

.

Ahogyan korábban említettem, a pozitív visszajelzések jelentősen befolyásolhatják üzleti oldal rangját az Amazon-on. Tehát új minőségi visszajelzések generálásához ajánlatos kedvezménycsomagokat ajánlani ügyfeleinek a felülvizsgálatért. Ennek eredményeként azonnal javíthatja Amazon keresési rangsorolását, és segíthet az értékesítés növelésében.

Ezenkívül jó ötlet, hogy rendszeresen hozzon létre ajándékokat. Ez segít abban, hogy pozitív képet készítsen a márkáról, és jóindulatot generáljon. Ha a felhasználók továbbra is kielégítik termékeik minőségét, valószínűbb, hogy legközelebb eljönnek Önhöz.

December 22, 2017