Back to Question Center
0

Semalt: A legjobb adatbázishoz a Web Scraping Data tárolására

1 answers:

A Postgres egy adatbázis, amely nagy adatkészleteket tárol a webes bányászatból és kaparás. A közelmúltban a Postgres kiadott egy beépített JSONB nevű funkciót, ahol a "B" bináris. Ha olyan struktúrált adatokat küld, amelyek JSON-ként (JavaScript Object Notation) képviseltethetők, a Postgres elemzi az adatokat és tárolja az adathalmazokat bináris formátumban. Ha a kaparás kampány JSON alapú, a Postgres a legjobb adatkészlet, amelyet figyelembe kell venni.

A Postgres kezeli a kínai szöveget?

Néhány webmester kérdéseket vet fel azzal kapcsolatban, hogy a Postgres a kínai szövegeket kezeli-e. A kérdésre adott válasz igen nagy - bikini beach slot. Adatbázis létrehozásakor az alkalmazás és az adatbázis-illesztőprogram két olyan tényező, amelyek sokat jelentenek. A Postgres egy webes kaparás adatbázis, amely a Unicode támogatással működik. A Postgres adatbázis létrehozásának folyamatában fontolja meg az UTF-8 kódolásának meghatározását.

Postgres JSONB vs.NoSQL adatbázis

A NOSQL egy szabad és könnyen használható adatbázis, amely nyitott formában tárolja az adatokat. Például ha pénzpiaci adatokat gyűjtesz, óvatosnak kell lenned az adatok tárolásának módjával kapcsolatban. Itt jön a probléma. A NoSQL adatbázis nem tartalmaz adatszerkezeti ellenőrzéseket. Ha elmulasztja ezt a lépést, akkor az adatok olvashatatlan formátumúak.

A Postgres viszont lehetővé teszi a bloggerek és a marketingesek számára az adatintegritás lehetőségét. Postgres, internetes adatrögzítő adatbázis tárolja, bináris formátumban kibontja az adatokat. Ez az adatbázis támogatja mind a HSTORE, mind a JSON verziót.

Postgres teljesítmény

A Postgres egy kiváló teljesítményű adatbázis, amely nagy mennyiségű adatot tárol különböző nyelveken. Ez az adatbázis mind a keresési, mind a szűrési eredmények számára készült. Postgres A JSONB ismert nyelvek, mint például a kínai nyelvek kezeléséről is ismert. A Postgres egyéb funkciói a következők:

  • Adatmentesítés teljes karaktertámogatással;
  • A szűrési és keresési feladatok gyors végrehajtása;
  • A HTML-címkékből jól strukturált adatok tárolása;
  • Adatgyűjtés a kaparóhelyektől és olvasható formátumokban történő tárolás;

Miért a Postgres JSONB?

Egy hasznos adatbázisnak optimalizálnia kell az indexeket, és az adatokat több adatsorba kell besorolni valós időben. Ne hagyja, hogy a késések és az időtúllépések befolyásolják a kaparásprojektet. A Postgres genetikai klasztereket használ fel az adatok különböző adatbázisokba való bontására az egyszerű visszakeresés érdekében.

Az adatok tárolása nem a válaszidőről és az időtúllépésekről szól. Az aspektus frissítése mindenre kiterjed. Használja a klasztereket az alpontok betöltéséhez és az indexelés letiltásához mindaddig, amíg elkészült az adatok csomagolása. Ez segít egyszerre több adatkészlet betöltésében.

Egy közös elem indexelése soha nem volt ilyen egyszerű. A Postgres webes kaparás adatbázissal gyorsan indexelhet egy közös dolgot, ha a tételt egy másik sorba rendeli, és a rekordot egy egész külföldi kulcs segítségével. Indexezze az idegen kulcs egészét az eredmények eléréséhez.

Összekapcsolja a dokumentumokat és a hagyományos asztalszerkezeteket nagy adattárolók tárolásakor? Nem kell aggódnia ezzel. Hagyja, hogy a Postgres JSON B elvégezze az Ön számára a munkát. A Postgres internetes kaparás adatbázissal nincs szükség újraprogramozásra.

December 22, 2017