Back to Question Center
0

Az adatok szerepe az üzletekben - Semalt Advice

1 answers:

A szakemberek és a vállalatok széles köre napjainkban. Ez egy rendkívül tekintélyes technológia, amely automatizálja a nem szervezett webadatok kitermelését és kezelhető formátumba konvertálva. Az adatok lekaparása elsősorban egy URL-t egy robot használatával és egy XPath, CSS, REGEX vagy más megfelelő technika segítségével keresztezi, hogy kivonja a kívánt információt egy weboldalról - logiciel de paie simple. Ezért biztosítja az információgyűjtés módját az internetről.

Jelenleg számos adatrögzítő megoldás létezik - a teljes mértékben automatizált megoldásoktól kezdve, amelyek az egész webhelyet strukturált információvá alakítják az ad hoc rendszerekhez, amelyek emberi erőfeszítést igényelnek.

Az adatrögzítésnek számtalan alkalmazása van. Az alábbiakban a internetes kaparás leggyakoribb felhasználása az üzleti életben:

1. Az online jelenlét nyomon követése

Az adatkarcolás egyik fontos szempontja, hogy felhasználható üzleti profilok és weboldalakon végzett elemzések feltérképezésére. A kapott információ segítheti a termék teljesítményének értékelését, a felhasználó reakcióját és viselkedését stb. A webes kaparás segítségével több tízezer felhasználói profil és véleményük is megtekinthető, amelyek nagyon hasznosak lehetnek az üzleti elemzésekhez.

2. Termékek és áradatok kibontása az összehasonlító oldalakra

Vannak olyan webhelyspecifikus webrobotok, amelyek feltérképezik és felaprózzák a termékárakat, leírásaikat és képeiket összehasonlításhoz vagy kapcsolattartáshoz. Az árak alapján kapott adatok segíthetnek az ároptimalizálásban, ami jelentős haszonkulcsot eredményezett. Az e-kereskedelemben működő vállalkozások kihasználhatják a rendelkezésre álló adatrögzítő eszközöket annak biztosítására, hogy azok mindig a legjobb árakat biztosítsák.

3. Ügyfélelemzés és -ügyintézés

Ezt többnyire új csatornák / webhelyek teszik meg, hogy megértsék a közönségüket. A lezárt adatok felhasználhatók a közönség viselkedésére. Egy csatorna számára ez segíthet célzott hírszolgáltatást nyújtani a nézőknek. Az online nézés például azt a viselkedési mintát adja, amelyet a weboldal tudni tudja, mit szeret.

4. Online hírnév kezelése

Ma a vállalatok millióit költik a nagy online jelenlét fenntartására, és a webes kaparás továbbra is az egyik legfontosabb technika ennek a célnak. A lekicsinylött adatok többet tudnak mondani az online hírnevedet kezelő stratégiájáról, mivel segít megérteni a közönséget, amelyet reménykedni szeretne, valamint azokat a területeket, amelyek sérthetik a hírnevét. A megbízható webrobot segítségével könnyedén felfedezheti a véleményformálókat, a szöveges érzéseket, a trendeket és a demográfiai szempontokat, mint például az életkor és a nem. Ezt az információt felhasználhatja az Ön számára.

5. A csalárd vélemények áttekintése

Vélemény a spamelés vagy az olvasók megtévesztésére vonatkozó hamis vélemények és vélemények megfogalmazása komoly aggodalomra ad okot azoktól az emberektől, akik az online véleményektől és a különböző célú véleményektől függnek. A webes kaparás hasznos lehet az írásbeli felülvizsgálatok feltérképezésében, a valódi ellenőrzésekben és a csalók észlelésében és blokkolásában.

A nagy adatok jelenlegi korában és a növekvő versenyben az adatrögzítés használata végtelen. A vállalkozás legalább egy olyan területet talál, ahol a webes adatok nyereséges felhasználásra kerülhetnek. Az adatrögzítés tehát a 21. századi üzlet szerves része.

December 22, 2017