Back to Question Center
0

Mik azok a proaktív módok, amellyel webhelyét elküldheti a linkekhez?

1 answers:

Ha kíváncsi vagy, hogy a linképítés még mindig életben van-e, akkor ez a cikk egyértelmű választ ad erre a kérdésre.

Biztosak lehetünk abban, hogy a kapcsolatépítés nagy hatással van a rangsorokra és a márkaképességre. A bejövő linkeket a keresőmotorok használják annak megállapítására, hogy mennyire releváns egy webes forrás a kulcsszavakhoz.


A valóságban csak a természetellenes kapcsolatépítés tekinthető halottnak - umzug firmen. A Google sokat foglalkozik a bejövő linkek minőségével és észleli az összes spammy linképítési rendszert. Természetellenes linkek nem lehetnek a napi munkát bármely professzionális webmester számára, akik felelősek a szerves weboldal forgalom generálásáért. Manapság a kapcsolatok száma semmi. A legutóbbi Google-frissítés után 2012-ben minden nem egyenlően létrehozott linket indokolatlanul kell indítani.

Ezért ebben a cikkben csak a szerves kapcsolatépítésről beszélünk, ami még 2017-ben is előnyös. A minőségi tartalom meghirdeti a természetes kapcsolatépítés végeredményeit. Minden erőfeszítést magasabb eredményt kap a keresési eredményoldalon. Ha szeretné megkapni az állandó szerves forgalom forgalmát, létre kell hoznia számos különálló, magas színvonalú visszafordulást.

A domain-jogosultság növeléséhez olyan linkeket kell létrehoznia a nagy PR webes forrásokból, amelyeket a Google nagyra értékel. Rendszerint bonyolultnak tűnik hivatkozásokat létrehozni az ilyen webes források esetében, ha kicsi vagy új üzleted van. Azonban ez még mindig lehetséges, és meg fogom mondani, miért. Csak kövesse az alábbi linképítési taktikákat, és a forgalom növekedését látja.

Hogyan küldje el webhelyét a linkekhez?

A Quora egy tökéletes oktatási webes forrás, amelynek célja, hogy segítsen a felhasználóknak megoldani problémáikat. Ez egy ingyenes és nyitott széles közönség platform, amely előnyöket biztosít mind a felhasználóknak, mind a webmestereknek. Mindössze annyit kell tennie, hogy olyan kulcsszavakat kereshet, amelyek az Ön piaci résszel kapcsolatosak. Ennek eredményeként több százezer nem válaszolt kérdést talál. Ezután térjen vissza a kérdésekre, ahol professzionálisnak érzi magát, és ha van egy bizonyos kapcsolat a webhelyén belül, amely segíthet a témával kapcsolatos további információk megadásában, helyezzen hozzá egy linket. HARO

Egy másik magas PR webes forrás, ahol szerves és minőségi linkeket készíthet, a HARO (segíti a riportert). Ez egy olyan platform, ahol az újságíró megy, amikor segítségre van szüksége. Kérdéseiket közzéteszik, és ha releváns és hasznos választ adhat nekik, akkor kap egy lehetőséget arra, hogy szabad sajtót szerezzen. A megfelelő kérdések keresésének rendszere ugyanúgy működik, mint Quora. A célzott keresési kifejezéseket célszerű keresni, és csak azokat a kérdéseket válaszolni, amelyekre kompetensnek érzi magát. Ha egy újságíró megtalálja a válasz minőségét, közzé fogja tenni azt a hírportálon vagy egy magazinon, például a Forbes, a Search Engine Journal vagy az Entrepreneur. Ennek eredményeként minőségi összekötő levét és célzott forgalmat bonyolít le. Természetesen nem kapsz egy csomó linket a hírműsorokról, de biztosan javítani fogod a linkprofilodat.

December 22, 2017