Back to Question Center
0

A Semalt Expert megosztja a Web Extraction Tool Listot

1 answers:

Függetlenül attól, hogy létre kell hoznia egy weboldalt, pontos, hasznos és hiteles adatokkal, számos szitanyomó és adatkivonó programot használhat.

Ha a termékadatokat rendszeresen fel szeretné venni egy weboldalról, akkor a Mozendát kell választania. És ha különféle utazási portálokat, szociális média oldalakat és hírportálokat kell kaparni, akkor a Uipath és a Kimono a legjobb az Ön számára.

Ezzel a 3 eszközzel automatizálhatja az űrlap kitöltési projekteket és kutathat az interneten.

1 - gas tank eleaf vape. Kimonó

A Kimono egy híres webadat-kivonás. Ideális azok számára, akik élő adataikkal szeretnék feljogosítani üzleti tevékenységüket, és nincs szükségük kódolási készségekre, hogy profitálhassanak Kimono. Megtakaríthatja az idejét, és feltölti a webhelyét az adatok összetörésével. Csak le kell töltenie és telepítenie kell ezt az eszközt, kiemelnie kell oldalelemeit, és néhány példát kell adnia, hogy a kimonó megfelelően tudja ellátni a funkcióit. Ez egy ingyenes program, amely különböző tulajdonságokkal rendelkezik, és alkalmas vállalkozások és szabadúszók számára. A Kimono címkézheti az adatait a JSON és CSV formátumokban, és API-kat hoz létre weboldalaihoz, és később. Nem igényel semmilyen oldalsó navigációt és felgyorsítja az adatok kitermelési munkáját.

2. Mozenda

A Mozenda egy ingyenes asztali alkalmazás és képernyőfelvevő program. Segít nekünk a korlátlan weboldalakból származó összes adathoz. Ez a szolgáltatás az összes internetes oldalt potenciális adatforrásként kezeli, és nem igényel semmilyen programozási ismeretet a Mozendához. Számos programozó és SEO szakember ajánlotta. Csak be kell nyújtania weboldalait, és hagynia kell Mozenda feladatait. Könnyen hozzáférhet a Mozenda API-jához, és pontos információkat kaphat. A screenshotok révén átjárja a képernyőn átvágó folyamatot, és egy órán belül képes feldolgozni több száz, több ezer weboldalt. Ez a program könnyen használható és egyáltalán nem igényel műszaki ismereteket. Előfordulhat, hogy a Mozenda akár 24 órán keresztül képes leszelíteni az adatokat és feldolgozni a weboldalakat, és ez az egyetlen hátránya ennek az eszköznek.

3. Uipath

A Uipath specializálódott különböző weboldalak létrehozására és számos weboldal feldolgozására a felhasználók számára. Ez az egyik legmegbízhatóbb és legelőnyösebb képernyőn áttörő és adatelnyelő program. Ez tökéletes mind a kódolók és a webfejlesztők számára, és könnyen felülmúlja az összes adatelnyelési kihívást, például az oldalsó navigációt. Nemcsak a weblapjait, hanem a különböző PDF fájlokat is megragadja. Csak ki kell nyitnia ezt a webes kaparás varázslót, és ki kell emelnie azokat az információkat, amelyekre szüksége van. A Uipath óránként több ezer weboldalt rak fel, így pontos és frissített adatokat ad a megfelelő oszlopokban.

December 22, 2017