Back to Question Center
0

Hogyan befolyásolhatja az Amazon kutatási eszközei a termékinformáció optimalizálását?

1 answers:

Minden online kereskedő, aki figyelemmel kíséri az e-kereskedelmi üzleti híreket, tudja, mennyire értékes lehet elhelyezni termékeit az Amazon globális kereskedelmi platformján. Az Amazon mind a gyártók, mind a kiskereskedők számára előnyökkel jár. Ezért nem túl késő, hogy bemutassa termékeit az Amazon-on, legyen az saját márkás webhelye vagy sem - bluebook for trailers.

Ahhoz, hogy a terméked látható legyen az Amazon keresésben, meg kell teremteni egy győztes marketingkampányt. Meg kell jegyezni, hogy az Amazon A9 rangsorolási algoritmusa teljesen különbözik attól, amit a Google-n láttunk. Az Amazon hangsúlyt fektet a bevétel maximalizálására, és ezt követően rangsorolja a termékeket. Ez azt jelenti, hogy minden egyes Amazon eladónak esélye van arra, hogy növelje általános üzleti bevételeit, és még több vezetéket vonzzon, mint egy márkás webhelyen. Egy ilyen versenyképes e-kereskedelmi környezetben azonban nem elég a termékeket elhelyezni és várakozni az értékesítésre, még akkor is, ha a márka jól ismert. Tehát ahhoz, hogy meggyőződjenek arról, hogy termékeit a megcélzott közönség fogja látni, időt és erőfeszítéseket kell fordítania a kulcsszavak kutatására és az optimalizálás listájára. Sőt, célszerű az egyik Amazon marketing programot (Amazon Vendor Central, Amazon Seller Central, Amazon Vendor Central Express) használni, amely tökéletesen megfelel az Ön üzleti igényeinek.

Mint egy Amazon eladó, túl sok a teendő, beleértve a kutatási, nyomon követési és menedzsment szolgáltatásokat. Ha sok termék áll az Ön rendelkezésére, elég nehéz lesz kézzel kezelni őket. Szükséged van a professzionális követési szoftverekre, amelyek segítenek a siker elérésében.

Ebben a cikkben ismerkedhetek meg néhány professzionális kutatási és analitikai eszközzel, amelyek segítenek növelni a rangsorát az Amazon-n, és többet vonzanak.

  • Jungle Scout

) Ha pontos információkat szeretnél kapni arról, hogy milyen termékek és niche kategóriák népszerűek az Amazonban, a Jungle Scout a legjobb az Ön számára. Ez a kutatási eszköz segít megtalálni azokat a Amazon termékeket, amelyekből profitálhat. A Jungle Scout összegyűjti a legmegbízhatóbb Amazon eladási adatokat az iparágban, hogy elkerülje a drága üzleti hibák elkerülését. Ez az eszköz egy termékkövetőt is tartalmaz, melynek célja, hogy időt takarítson meg az unalmas kutatásokra. Emellett használhatja ezt az eszközt a saját résszel rendelkező versenytársaitól. És végső soron a legjobb része, hogy automatikusan kutathatja a rést a rejtett bevételi folyamatok feltárására. Ha a Jungle Scoutot Chrome-bővítményként szeretné használni, azonnali termékismertetéseket kaphat bármelyik oldalon, amelyet böngészesz. Minden termék ára, becsült értékesítési, felülvizsgálati számlája és még sok más. Ez segít Önnek abban, hogy pontosan összehasonlíthassa a termékeket.

Tehát, a Jungle Scout segít abban, hogy a legmagasabb versenypiacon túljutjon a versenytárs Amazon piacon.

  • A legtöbb vásárló használja a Google keresőjét, hogy megtalálja az Amazon Termékek. Először is a terméknevet és az Amazon-t a Google keresőmezőjébe helyezi, és csak az Amazon keresési eredményoldalán jelenik meg. Semalt Amazon SEO célja növelni az esélyeit az Amazon terméklistán megjelenik a TOP of Google SERP. A masszív kapcsolatépítés egyedülálló technológiájával a Semalt a Google-t társítja a termékoldalához a legfontosabb kifejezésekkel, amelyekre az áruházat a TOP eredményekre kell kényszeríteni. Rendelhet hat hónapos vagy éves előfizetést, amely magában foglalja az olyan szolgáltatásokat, mint a professzionális kulcsszójavaslatok, hatékony link-építési kampány, legfeljebb 100 keresési kifejezés a Google TOP10-ben, rangsorjavítás, SEO hibák ellenőrzése és korrekciója. A legjobb, ha képesek vagyunk folyamatos tapasztalt szakmai támogatást kapni a tapasztalt Semalt szakemberektől.

    Szóval, ha kíváncsi a versenytársakra, és megszerezni a potenciális ügyfelek végtelen áramlását az internet legnagyobb forrásától, a Semalt Amazon SEO minden üzleti igényt kielégít.

    • AMZ Tracker

    A kulcsszavak nyomon követése nélkülözhetetlen része minden optimalizálási kampánynak, beleértve az Amazon terméklistáját optimalizálás. Ez az első Amazon kulcsszókövető, így valószínűleg érettebb, mint a versenyképes kulcsszókövető eszközök. Ez az eszköz növeli a rangsorolást és hosszú ideig tartja őket. Az AMZ Tracker támadó stratégiája szerint gyorsan elérheti az első oldal rangsorolását a promóció, az átváltási arány optimalizálása és a versenytárs elemzés révén. Ez biztosítja az adatokat a termék ranglistájáról, és nyomon követi a versenytárs termékeit, így láthatja, mikor változtat. Ráadásul az AMZ Tracker együttműködik a legnagyobb Vipon-i Amazon platformokkal. com, amely lehetővé teszi a kereskedők potenciális vásárlóinak millióit. Még egy előny, hogy az AMZ Tracker optimalizálja a terméklistáját. Az AMZ Tracker On Page Analyzer bemutatja az Ön jelenlegi terméklistájának erős és gyenge pontjait, és lehetőséget ad arra, hogy javítsa az Önét. Ezen túlmenően az Amazon lehetőséget ad a negatív visszajelzések nyomon követésére és az e-mail jelentések személyre szabására.

Ez az eszköz arra szolgál, hogy megmutassa Önnek a legrelevánsabb keresési feltételeket a potenciális ügyfelek számára hogy megtalálja termékeit vagy a kapcsolódó termékeket ugyanazon a niche-ben. Adatbázisa több mint 170 millió kulcsszót tartalmaz. Ez az eszköz tökéletesen megfelel azoknak a kereskedőknek, akik szeretnék növelni termékeik értékesítését az Amazon-on. A Merchant Words szoftver segít megtalálni azokat a kifejezetten kulcsszó kifejezéseket, amelyeket a vásárlók egy adott termék megtalálásához használnak. Ezeket a kifejezéseket sokkal könnyebb rangsorolni, mivel nem versenyképesek. Sőt, ezen eszköz használatával kaphat kulcsszavakat a világpiacon. A Merchant Words szoftver hozzáférést biztosít a globális közönséghez, amely a különböző európai és ázsiai országok vásárlóinak keresési kifejezéseket tartalmazó adatbázisból. A Merchant Words eszközzel a végső CSV-letöltések segítségével integrálhatja ezeket az adatokat a hatékonyan használt rendszerrel. És végül, ezzel az eszközzel professzionális ügyfélszolgálatot kaphat.

  • Kulcsszó eszköz

Kulcsszó Tool egy professzionális Amazon kulcsszó kutatási szoftver, amely segít az online kereskedők generáljon hosszú távú keresési kifejezéseket az Amazon keresési javaslatok funkció használatával. Ez az eszköz végrehajtja az Amazon rangsorolási funkcióit, így több százezer alkalmazható hosszú távú keresési kifejezést kínál az Amazon lista optimalizálására. Az Amazon eladók, akik szeretnének hozzáférni a fejlettebb funkciókhoz, kétségtelenül profitálhatnak a Kulcsszóválasztó Pro Pro Amazon opciójához. Azonban az olyan elemek, mint a legmagasabb rangsorú kulcsszavak ellenőrzése, továbbra is elérhetők az Amazon Kulcsszóválasztó eszköz felhasználói számára.

December 22, 2017