Back to Question Center
0

Hogyan növelheti rangját és optimalizálhatja árazását az Amazon Rank Tracker segítségével?

1 answers:

Az Amazon keyword rank tracker egy hasznos online szoftver, melynek célja, hogy segítse a webmestereket ezen a kereskedési platformon. Ez lehetőséget ad arra, hogy az Amazon termékek számtalan napi vásárlót reklámozzanak és növeljék az értékesítési mennyiséget.

Ezt az eszközt rendszeresen használja, hogy javítsa a márka jelenlétét az Amazon-on. Folyamatosan nyomon kell követnie a célzott kulcsszavakat, hogy megőrizze és megerősítse álláspontjait. Az Amazon tracker eszköz a kulcsszavak pozíció-nyomon követésének folyamatát automatizálja. Rengeteg időt kell töltenie a kézi kulcsszavak keresésére és az adatok strukturálására - create wireless office network. Mindezeket a műveleteket rövid időn belül automatikusan elvégzi. Az Amazon tracker naponta többször ellenőrzi a rangsorát, és megadja a legrelevánsabb és legfrissebb információkat. Például, ha tudod, hol találod a rangsorodat, akkor a fejlesztés alatt dolgozhatsz. Vagy ha az Amazon SERP-nél már rendelkezik a legmagasabb pozícióval, akkor egy másik keresési kifejezésre rangsorolhat, növelve annak esélyét, hogy termékei a keresési eredmények között jelennek meg.

Ezért az Amazon rank tracker használatával mindig egy lépéssel a versenytársak előtt leszel.

Melyek a legjelentősebb előnyei az Amazon rank trackernek?

  • Ismered a célzott kulcsszavak aktuális rangsorolását

Ha sikeresen szeretne az Amazon-on, pozíció. Ezek az adatok segíthetnek abban, hogy javítsa az Amazon oldal rangját és vonzzon több potenciális ügyfelet a márkához.

A rangsorban bekövetkezett változások azt mutatják, hogy valami történt a márkáddal

  • . Lehet vagy csökkenés vagy növekedés az Amazon rangsorában, amelyre azonnal reagálnia kell. Az Amazon rank tracker biztosítja ezeket az adatokat, és lehetővé teszi, hogy célzott intézkedéseket hozzon, hogy azonnal javítsa a rangsor helyzetét.

Ezzel az eszközzel az új keresési kifejezéseket hozzáadhatja a rendszerhez

és felmérje, milyen potenciállal tudják célozni őket az Amazon listájára. Az Amazon ranglista követ minden keresett kulcsszóhoz keresési kötetet, amely lehetőséget nyújt arra, hogy meghatározza, érdemes-e érdemes célozni. A célzott kulcsszó magas keresési mennyisége mindkettőt jelezheti - a felhasználók körében magas versenyképességet és népszerűséget. Általános szabály szerint túlságosan bonyolult a nagy mennyiségű kulcsszavak magas rangsorolása, és lehet, hogy jobban odafigyelsz a kevésbé versenyképes kifejezésekre, amelyek szintén eljuthatnak a keresési eredményoldal TOP oldalához.

Ez az eszköz lehetővé teszi az Amazon kereskedők számára, hogy nyomon követhessék a potenciális kulcsszavak versenytársait. Adhatja hozzá a kulcsszavak egyikét a versenytársak rangsorolásához, hasonlítsa össze a sajátját, és nézze meg, hogyan rangsorolja őket. Ha nem pontosan tudja, milyen kulcsszavakat használ a versenytársak rangsorolása, akkor ellenőrizheti termékeik címét és leírását.

December 22, 2017