Back to Question Center
0

Hogyan javíthatnám az Amazon eladásait, mint egy kezdő eladó?

1 answers:

Az Amazon egy igazi "behemoth" a modern online kiskereskedelmi értékesítés. Elég meglepő volt, az eredetileg úgy tervezték és indították el, mint egy online könyvesbolt (több mint 20 évvel ezelőtt), ma már úgy tűnik, hogy valami egyértelműen nagyobb. El tudod képzelni, hogy több mint 110 millió élő vásárlói látogatásra van lehetőséged becsléseként az igazán zsúfolt piacon? Ezért minden modern kiskereskedő szeretné tudni, hogyan javíthatja jelenlegi Amazon eladásait még ennél is többet.

Mit kell tudniuk? Hogyan lehetne javítani az Amazon eladásait a forgalmuknak köszönhetően? Mely termékkategóriák a leginkább jövedelmezőek? Stb - debt settlement lawyers portland or. Ami az Ön számára, hogy újoncként eladja az ilyen hihetetlenül magas szintű piaci versenyt, akkor az a kérdés, hogy miként lehetne javítani az Amazon eladásait, nem kérdéses. Miért? Egyszerűen azért, mert anélkül, hogy elegendő tudást és kipróbált és bevált gyakorlati készségeket lehetett szinte lehetetlen túlélni ebben az igazán zsúfolt piacon. Ezért fogom megmutatni, hogyan javíthatja az Amazon eladásait -, és vezesse a terméklistát a termékkeresés legmagasabb szintjére, még akkor is, ha még mindig úgy érzed magad, mint egy kezdő vállalkozó, aki először eladta.

Tekintettel arra, hogy az Amazon elsősorban a jó vásárlási élmény biztosítására összpontosít, nem csoda, hogy minden eladó számára kötelező szabályokat kell előírni hogy megfeleljenek. Minden egyszerű - ha nem követed őket, akkor könnyen be lehet tiltani a kiskereskedelmi tevékenységedet ott (a legrosszabb esetben lehet, hogy állandó tilalmat kapsz). Tehát, ha nem akarja felolvasni az Amazon értékesítési politikáit, itt kell fizetnie a legpontosabb figyelmét. Nem azért, hogy javítsa értékesítését az Amazon-n, de legalább túlélje ott, és elkezdheti a kereskedelmi sikeredet, mint vezető értékesítőt az Ön termékkategóriájában.

  • Mindig meg kell felelnie a szállítási feltételeknek, különösen a határidők szállítási határidejének

    .

  • A jó termékminősítések és a pozitív vevői értékelések fenntartása - valószínűleg az egyetlen módja annak, hogy sikeres kiskereskedővé váljon az Amazon-on, és végül egy igazi nagyszabású eladónak érdemes megvenni.
  • Folytasson egy valós idejű beszélgetést ügyfeleivel. Gyors válasz bármilyen negatív visszajelzésre, valamint válaszolva valószínűleg bármely ügyfél kérdéseire a szolgáltatással kapcsolatban legfeljebb 24 órán belül - nem luxus. Általánosan elfogadott ügyfélszolgálati gyakorlat, amelyet minden aktív online üzletember követ.
  • Az általános nyomon követési információkat mindig az Amazon-on vásárolt ügyfelek mellett kell biztosítani.
  • Minden eladásra szánt tételt olyan lenyűgöző képekkel kell alátámasztania, amelyek mindennapi használatát és közös karbantartási eszközeit bemutatják. Ne feledje azonban, hogy legalább egy termék képének fehér háttérrel kell rendelkeznie.
December 22, 2017