Back to Question Center
0

Semalt elmagyarázza, hogy miért tekintik a Mozendet a legjobb Data Scraping Tools egyikének

1 answers:

Az adatkarcolás egy adott tartományból származó adatok összegyűjtési folyamata a parciális formátumok, például XML, CSV vagy TSV. Ez a folyamat különbözik az adatok kitermelésétől, mivel az extrakciót általában több tartományból származó adatok gyűjtésével végzik.

A adatrögzítő szolgáltatások iránti igény drasztikusan növekszik,. Ezért fejlesztettek sok eszközt, hogy információt kapjanak az internetről. Sajnos a legtöbb eszköz nem tökéletes, és sok hátránya van - nada pick up truck values. Van azonban egy olyan eszköz, amely több kiváló tulajdonsággal rendelkezik, és ez a Mozenda.

Az adatrögzítés előnyei

A Mozenda szervezők és magánszemélyek. A kapcsolatfelvételi adatok megszilárdítása az értékesítési szervezet és a marketingszolgáltatók számára világszerte szükséges. A webes kaparás technológia fejlesztésével nagyon könnyű keresni az embereket és a szervezetet, hogy szolgáltatásait és termékeit.

A kapcsolattartási adatokhoz való egyszerű hozzáférés megkönnyítette a levelezőlisták, e-mail listák és még a híváslisták összeállítását. A fent említett előnyökön túlmenően más okok is vannak arra, hogy rendszeresen megragadják az információkat:

1. Versenyképes kutatás: A vállalatok különböző versenyfeltételekből kivonják az adatokat. Például a vállalatok szeretnék tudni az árakat, amelyeket a versenytársak kínálnak bizonyos termékekért és szolgáltatásokért.

2. Földrajzi célzás és csoportosítás: Az adatokat a megfelelő profilozáshoz kaparják. Lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy helyalapú marketingkampányokat futtassanak, és ezáltal növeljék a marketing erőfeszítéseik hatékonyságát. Például egy Ohio-beli daytoni gyógyfürdőt üzemeltető vállalat csak marketing üzenetet küldhet Dayton lakóinak. A Cincinnati lakosoknak való elküldésük nem lesz hatékony, mivel nem valószínű, hogy bárki olyan messzire utazik,.

3. Marketingkampányok: Ahogy korábban említettük, hozzáférést kell biztosítani az információhoz egy célközönség adatbázisa felépítéséhez.

4. Könyvtárak létrehozása: Például ha egy cégnek ügyvédi szolgáltatásokat kell igénybe vennie, meg kell vizsgálnia az ügyvédi könyvtárakat, hogy egyes ügyvédek ugyanabban a városban.

5. Egyének és üzleti szervezetek értékelése: Üzleti partner vagy szolgáltató keresése esetén az adatok kitermelése segíti a vállalatot abban, hogy felmérje leendő partnereit. Ha információt szerezhet egy vállalatról vagy egy magánszemélyről, akkor értékelheti őket távollétében.

Miért van Mozenda

A Mozenda szoftver képes kivonni a szükséges adatokat rendszeresen vagy kérésre. Úgy tervezték, hogy a felhasználók nagyon gyorsan megtanulják a webes kaparás készségeket. A Mozenda olyan böngésző-renderelő technológiát használ, amely egy valódi emberi felhasználót utánozza.

 • A szoftver könnyen kezelheti a JavaScriptet és az Ajaxot
 • A mély weboldalak
 • ) A böngésző betölti és navigálja az oldalakat, mint ahogy egy böngésző is.
 • A Mozendát a nagyszerű 24 órás technikai támogatás támogatja, a felhasználók utánozhatatlanná válik, és csomagja néhány rövid bemutató videót tartalmaz a felhasználók számára hogy megtanulják használni az eszközt. A rövid bemutató videók:

  • Hogyan készítsünk szöveget. Ez mindössze 43 másodpercet igényel
  • Hogyan töltsük be a következő eredményoldalat. Egy perc és 58 másodperc vesz igénybe
  • Hogyan programozhat rendszeresen futó programot. Az idő tartama perc és 8 másodperc
  • Hogyan kombináljuk az adatokat két mezőből. Mindössze 1 perc és 16 másodperc

  Következtetésképpen, noha a Mozenda számos funkcióval rendelkezik, a legfontosabb ok, amelyet meg kell próbálnia, az a képesség, hogy megragadja a dinamikus weboldalakat.

  December 22, 2017