Back to Question Center
0

Az adatok lekerülése a Google Eredményekből - Semalt Expert

1 answers:

A webmesterek, a programozók és a fejlesztők sok hasznos információt szereznek a Google számára. Kivonják a kívánt weboldalakat, és exportálják az adatokat a CSV és a JSON formátumokba. Az elmúlt hónapokban számos kaparóeszközt vezettek be, de a leghíresebbeket az alábbiakban említjük.

1. import - î»îµîºî¹î¸î¹î½î· î±î´ï…î½î±ï„î¹ïƒî¼î±. io:

Hasznos szolgáltatás, hogy mindössze tíz percen belül megragadja a Google-kapcsolatok ezreit. Importálással. io, létrehozhat saját adatkészleteket és exportálhat adatokat a CSV és a JSON fájlokba. Ez az eszköz nem kell semmilyen kódot írni, és 1000 + API-ja van a feladat végrehajtásához. Leginkább gépi tanulási technológiájáról ismerhető fel, és a vágya szerint adatokat gyűjt. Ez az ingyenes alkalmazás jelenleg Mac OS X, Windows és Linux felhasználók számára elérhető. import. io nem csak egy webes lehúzó , hanem egy adatleválasztó és bejáró is.

2. Webhose. io:

Webhose-el. io közvetlenül elérheti a valós idejű adatokat és néhány perc alatt feltérképezhet több ezer Google-linket. A Webhose leginkább gépi tanulási technológiájáról ismerhető fel, és adatainak több mint 120 nyelven történő átalakítására. Ezenkívül az eredményeket a JSON, az RSS és az XML formátumban tárolja. , A programozók és az üzletemberek Webhose-t használnak. io, hogy különböző hírportálokat és utazási portálokat letapogasson, és töltse le az adatokat közvetlenül a merevlemezekre.

3. CloudScrape:

CloudScrape, más néven Dexi. io, egy átfogó szolgáltatás, amelyet néhány perc alatt a Google lekapításához használnak. Ez alkalmas a vállalkozások számára, és elsősorban dinamikus weboldalakra irányul. A spamküldők ezt a szolgáltatást más weboldalak tartalmának másolására használják. Böngészőalapú szerkesztőt biztosít, és botokat használ weboldalainak feltérképezésére és valós idejű adatok kibontására. Könnyedén elmentheti a kivont adatokat a Google Drive vagy a Box szolgáltatásban. net vagy exportálni, mint JSON és CSV.

4. Scrapinghub:

Ha a Google Scrapinghub-ot öt-tíz percig kívánja leképni, a Scrapinghub a megfelelő eszköz az Ön számára. Ez egy felhőalapú adatnyújtó és tartalom bányászati ​​program, amely sok funkciót és tulajdonságot tartalmaz. A kaparófelületet elsősorban a hackerek használják az értékes webes tartalmak megszerzéséhez, és intelligens proxy forgatókészülékkel kényelmesen.

5. Vizuális lehúzó:

A Visual Scraperrel könnyedén megcélozhatja és megkönnyítheti több mint kétezer Google-linket másodpercek alatt. Ez az egyik legcsodálatosabb és leghíresebb webes kaparás és adatbeviteli program. Az adatok exportálhatók olyan formátumokra, mint az SQL, a JSON, az XML és a CSV. Könnyedén összegyűjtheted, nyomon követheted és kiválaszthatod a webes tartalmat az egyszerű point-and-click felület segítségével. A felhasználók védelmének biztosítása érdekében a Google számos stratégiát hajtott végre, és felkéri a captcha rendszeres beillesztésére. Ez azt jelenti, hogy ha húsz kérést küldenél a keresőmotorokba, néhányat azonnal el kell utasítani, ha a captcha nincs megfelelően beillesztve. A Google arra törekszik, hogy megakadályozza a felhasználók számára, hogy lekicsinyeljék a keresőmotor linkjeit, de a fenti eszközöket széles körben használják a webhelyekről és blogokról származó adatok kivonására.

December 22, 2017