Back to Question Center
0

Hogyan lehet többet eladni az Amazon-n, ha a legfontosabb célcikkeket választotta a helyes út?

1 answers:

Ha szeretné tudni, hogyan kell többet eladni az Amazon-on - ez a végleges útmutató az Amazon legkeresettebb kulcsszavainak és hosszú farok kombinációinak megválasztására csak Önnek szól! Mindenki tudja, hogy a megfelelő keresési kifejezések esetén a termékoldal optimalizálása a növekvő e-kereskedelmi vállalkozás alapvető eleme. Az a dolog azonban, hogy ha tudsz valamit, akkor nem feltétlenül jelenti azt, hogy valóban képes lesz a helyes gyakorlásra. Ezért próbálom megmutatni, hogyan lehet többet eladni az Amazon-on a főbb célcikkek termékoldalának optimalizálásának következő főbb szempontjaival kapcsolatban. Kezdjük tehát.

Hogyan lehet többet eladni az Amazon-on - Útmutató az Amazon-optimalizáláshoz a kulcsszavakhoz

Az alábbiakban az Amazon termékoldal optimalizálásának alábbi gerinceelemeit a fő cél-kulcsszavak és a hosszú farok kereső kifejezések - uçak bileti siteleri. Mennyi elsőbbséget kell adni a mélyreható kulcsszavak kutatásának? Mely kulcsszavak számítanak a fő célnak? Melyek a legmegfelelőbb helyek a legfontosabb kulcsszavak megjelenítéséhez? Hogyan lehet pontosan tudni, mely kulcsszavakat kell használni a termékoldal optimalizálására?

Kezdjük egy definícióval

Amint az Amazon olyan nagy keresőmotor, amely értékesítési termékajánlatokkal foglalkozik, a "kulcsszó" kifejezés egyetlen kulcsszóra, melyet egy élő vásárló használ fel a keresősávba. Általánosságban elmondható, hogy a kulcsszavak általános keresési optimalizálása nagyon hasonlít a nagy keresőmotorokhoz (például a Google számára) és az Amazonnak az A9 rangsorolási algoritmusa.

Amazon és kulcsszavak

Hogyan lehet többet eladni az Amazon-on? Az a dolog az, hogy a válasz elég egyszerű lehet, és ugyanakkor nagyon kihívást jelenthet. Általánosságban elmondható, hogy minden új Amazon-kereskedő a termékkeresés legmagasabb szintjére emelkedik - a terméklisták optimalizálása révén a megfelelő kulcsszavakhoz. Természetesen könnyebb mondani, mint kész, de ha egy potenciális ügyfél nem találja meg a termékajánlatát a releváns kulcsszó keresésével - akkor aligha teszel mérhető előrelépést az egész online üzleti vállalkozásban, ugye?

Hol található a fő cél kulcsszavak?

Úgy tűnhet, hogy nem agyag, de az első hely, amely tartalmazza a legfontosabb kulcsszavakat, maga a terméklistája. Úgy értem, hogy a kulcsszavakat az elsődleges termékoldal szakaszokba kell helyezni, a fontosságuk csökkenő sorrendjében (pl. Termékcím, Termékleírás, Bullet pontok listája, Image Alt Tags). Így az Amazon A9 keresési rangsorolási algoritmusa megvizsgálja a terméklistánkat, megtalálja ezeket a fő célcikkeket és a hosszú távú keresési kombinációkat, és figyelembe veszi őket, hogy végül eldöntsék, hogy mely elemek keresik a legjobban a termékoldalakat, és pontosan hol jelenítse meg ajánlatait az adott SERP listáján.

A második hely, ahol kulcsszavai használhatók, egy speciális szakasz, amely "keresési kifejezések". "Ezeket a részeket az Amazon mutatja minden alkalommal, amikor létrehoz egy új terméklistát. Tegyük fel egyszerűen, ötféle mezőt kínálunk, amelyek mindegyike 50 karakterből áll, hogy töltsön be azokat bármi, amit elfogadhatónak tart, hogy relevánsabb keresési pontokat mutasson az irányba. Tekintettel arra, hogy ezek a mezők valóban nem láthatók az Amazon vásárlóinak, csak rangsorolási célokra használják őket. És itt van, hogyan kell többet eladni az Amazon-on - először is, győződjön meg róla, hogy ezeket a hátsó szakaszokat bölcsen használja, hogy a legtöbbet hozza ki maximális rangsorolási potenciáljából. Csak pontosabb figyelmet szenteljen ennek a résznek, hogy mindent megtaláljon. Pontosan meg kell tudnia, hogy mi és milyen célból csinálod ott - ne habozzon mélyebben mélyebben foglalkoznia a témával és olvassa el legalább néhány lépésről lépésre vonatkozó utasításokat a háttérben szereplő keresési kifejezésekkel kapcsolatban.

Első lépés: Brainstorming

Az első lépése itt egy nagy

a fő célciklusának képe, és általános keresési mennyiségeik megértése egy adott termékcsaládhoz kapcsolódó használati gyakorisággal. Ami engem illet, javaslom a Google Kulcsszótervező használatát - ez kiváló kiindulópont lehet az első kulcsszókutatáshoz. Főleg azért, mert az internet minden sarkából kivonja a tényleges keresési adatokat, nem pedig elsősorban az egyetlen olyan online piactérre összpontosít, mint amilyen az Amazon. Szóval, jobb, ha a Kulcsszótervező eszközt használja - legalább a legfontosabb célcímek kezdeti listáját alakítja ki, amelyet finomítani és használni egy kicsit később.

Második lépés: Finomítás

Ezután be kell választania egy kifejezetten személyre szabott kulcsszóeszközt, hogy a kulcsszavak főbb listáját feltétlenül rövidebbé tegye. Úgy értem, hogy meg kell értenie az egyes kulcsszavak és a hosszú farok kombinációk használatának valódi trendjeit, amelyek csak ott vannak, hogy csak meggyőzze a keresési kifejezéseket, és megszüntesse a kevésbé ígéreteseket. Ami velem kapcsolatban áll, hogy egy nagyszabású játékos, aki igazán tudja, hogyan tud többet eladni az Amazon-on, javaslom az alábbi kulcsszó-kutatási eszközök és online keretrendszerek egyikét, mint például a KeywordInspector, a KeywordTool. io, JungleScout, Sellics Amazon Toolkit vagy MerchantWords. Mindegyik eszköznek van egy jól bevált teljesítménye, így csak az Öntől függ, hogy melyiket válasszuk.

Harmadik lépés: Helymeghatározás

Ha a kulcsszavak főbb listáját egy rövid és praktikus gyakorlati ellenőrző listára finomítja, itt az ideje,. Az alábbi kulcsszavakra optimalizálható a termékoldal fő szakaszai:

  • Termékcím - a legfontosabb kulcsszavak számának csökkentése érdekében és a használati gyakoriság (fontosság).
  • Golyópontok listája - legyen óvatos, mivel ez a rész a termékleírások rövid és tömör listáját kínálja az elsődleges jellemzőinek és előnyeinek rövidítése és tömör felsorolása helyett, kulcsszavakat.
  • Termékleírás - az előző rész kibővített verziójaként a termékleírás tökéletesen életképes hely a további kulcsszavak és a hosszú farok keresési kifejezések.

December 22, 2017