Back to Question Center
0

Milyen tényezők az Amazon termék rangsorolási algoritmusa főleg fogadások?

1 answers:


A Google-hoz hasonlóan, az Amazon termék rangsorolási algoritmusa sok saját árnyalatával rendelkezik. Nem is beszélve a titokzatosságról, amely körülveszi néha túl zavaros rangsoroló tényezőit. De ma megpróbálom kiküszöbölni az összes kapcsolódó félreértést, hogy pontosan tudjátok, mit kell tenni annak érdekében, hogy az Amazon termékei - bayrampaşa yuvam istanbul anaokulu.

Amazon termékkínálat-tényezők

Már ismert, hogy a nagy keresőmotorok, mint a Google külső tényezőket használnak, indexelve az interneten. A többiek közül a Google keresési rangsorolási algoritmusa elsősorban a weboldal háttérhivatkozási profiljára, a közösségi média jelenlétére, a webhely / domain hatóság stb.Ugyanakkor azonban az Amazon termék rangsorolási algoritmusa csak olyan belső tényezőket használ, amelyek nem tartalmaznak off-site SEO elemeket. Ezért az Amazon olyan tisztán belső tényezőket vizsgál, mint a tényleges értékesítés, a termékcímek, a kulcsszavak helyes használata és a hosszú farok keresési kombinációk (leggyakrabban a backend területén), a termék elérhetősége, a vevői elégedettség, a versenyképes árak, az ügyfelek véleménye , stb. De hogyan lehet megérteni, hogy az Amazon valóban rangsorolja a termékeket, hogy végül is az első oldalon felsorolják az önöket? Általánosan elfogadott, konverziós alapú megközelítés az Amazon termék rangsorolására, és az alábbiakban gyorsan meg fogom fejezni a fő elemek rövid sorozatát.

Konverziós alapú megközelítés

A Google-tól eltérően, ahol több mint 200 rangsorolási tényező van, az Amazon termék rangsorolási algoritmusa nem olyan kifinomult. Valójában minden nagyon egyszerű - minél több ember vesz egy kattintást velük vásárolni, annál nagyobb lesz a terméklistája az Amazonon. Az a helyzet, hogy az Amazon csak több eladást szeretne. Tehát, amikor a termék jól alakul, természetesen ugyanúgy lesz rangsorolva. Ez az!

Értékesítés

Még egyszer, figyelembe véve, hogy az Amazon végső soron több értékesítésre törekszik, annál sikeresebb értékesítési ajánlatokat ad el,. Ez azt jelenti, hogy a jól értékesített termékek következetesen a SERP tetején helyezkednek el. És nem feltétlenül kell jól optimalizálni vagy értékelni ugyanabban az időben. Ne feledje azonban, hogy az Amazon termék rangsorolási algoritmusa nemcsak a legfrissebb értékesítési eredményeket, hanem a teljes értékesítési előzményt is figyelembe veszi az első sikeresen teljesített értékesítési szerződésed óta.

Szponzorált termékek

Nézzünk szembe velünk - magasabb rangsorban különösen azokat a termékeket, amelyek több eladást kaptak, van értelme (legalábbis ez az online piac szempontjából). És ez gyakorlatilag minden olyan vállalkozásról szól, amit elképzelhetünk, igaz? Bár van egy bizonyos hátránya az Amazon eladóknak. Úgy értem, hogy ez a helyzet nagyon hasonlít azokhoz a weboldalakhoz, amelyeknek több forgalma van. Egyszerűen azt mondhatod, minél gyorsabban értékesíted a terméket a legfrissebb időkereten (értékesítési tevékenység), annál jobb és gyorsabb rangsorolásra. Ennek eredményeképpen nagyon komoly kihívást jelenthet az új termékcsalád elindítása, vagy az Amazonon kezdődő eladóként. Ezért néha az Amazon szponzorált termékeitől kezdve, vagy a PPC hirdetések révén válik az egyetlen módja annak, hogy megszüntessük ezt a "rangsor hézagként", és egy előnyös kickstart és egy gyorsan növekvő eladási sebesség.

December 22, 2017