Back to Question Center
0

Hogyan növelhető az Amazon eladások és a legjobb eladó?

1 answers:

Napjainkban az Amazon a világ legnagyobb internetes kiskereskedője, ahol mindenféle ízlést megtalál. Ez a platform kiváló lehetőséget kínál mind a gyártóknak, mind a harmadik fél eladóknak. Ha üzletének fejlődéséhez intelligens megközelítéssel rendelkezik, az Amazon nagy bevétellel és TOP rangú pozícióval dicséri Önt.

Az Amazon kiskereskedelmi platform népszerűsége napról napra tovább emelkedik, egyre több hűséges ügyfelet vonz. A statisztikai adatok szerint legalább 88 000 dollárt töltenek minden percben globálisan ezen a platformon - drain service near me. A vásárlók az Amazonat platformnak tekintik, ahol mindent megtalálhatnak, még inkább, mint a Google-on. A Google továbbra is az értékes forrás, hanem információ, nem termékkutatók.

Mindezek mellett azt hiszem, jó ötlet lenne megosztani veletek néhány tippet arról, hogy miként növelhető az Amazon eladások és növelheti pozícióját. Vessünk egy pillantást ezekre a gyakorlati tippekre és trükkökre.

Az Amazon eladások növelésének módja

Pozitív véleményt generál az Amazon-on

Az Amazon vásárlói véleményének erejét nem lehet alábecsülni. Elsődleges hatásuk van az Ön listájának rangsorolására az Amazon keresési eredményoldalán, és javíthatja vagy megsemmisítheti optimalizálási erőfeszítéseit. A legfrissebb iparági adatok szerint a fogyasztók 88 százaléka azt mondja, hogy bizalommal bízik az internetes értékelésekben, csakúgy, mint a személyes ajánlások és a vásárlási döntésüket a legutóbbi felülvizsgálatok száma és minősége, valamint a csillagok rangsorolása alapján.

Ezért kell mindent megtesz, hogy minőségi és szerves véleményeket készítsen termékeiről. A videotartalmakkal vagy képekkel kapcsolatos megjegyzések csodákat tehetnek. Tehát ösztönözze a rendszeres ügyfeleit, hogy hagyjanak el hosszú és leíró véleményeket, hogy segítsenek más vásárlóknak a helyes döntéshozatalban. Ha ismered az embereket a helyszínen, akik élvezték a termékét, akkor menjen hozzájuk, és kérje a visszajelzések elhalasztását.

Mindazonáltal tudnia kell, hogy az Amazon aktívan küzd a nem szerves, vagyis az ösztönzött felülvizsgálatok ellen. Ezért kell győződnie arról, hogy az összes termék-értékelés egyformán jön létre és természetesnek tűnik.

Ahhoz, hogy kezelhesse az összes termék véleményét, és legyen mindig tisztában a negatív visszajelzésekkel, speciális kutatási szoftvert használhat erre a célra. Például a Visszajelzés öt eszköz segítséget nyújt a benyújtott visszajelzések mennyiségének növeléséhez, és azonnal reagál a negatív válaszokra.

Az Amazon rangsorrendszer nem csak termékértékeléseket, értékesítési minősítést és árat veszi figyelembe, hanem a termékinformáció szervezésének módját is.A Google-hoz hasonlóan stratégiai célokra is célzott keresési kifejezéseket kell tartalmaznia a címben, a célpontokban és a leírásban. Az Amazon lehetővé teszi a kereskedőknek, hogy a termék címét releváns keresési kifejezésekkel és leíró szavakkal töltsék fel. Az Amazon listázási optimalizálásának ez a szempontja eltér a Google-tól, ahol rövid és pontos címre van szüksége, csak egy célzott keresési kifejezéssel. Az Amazon azonban egyszerűsíteni kívánja a robotok és a felhasználók keresését, és világos termékleírást biztosít egyszerre. Az Amazon azt javasolja, hogy a termék következő jellemzőit tartalmazza: márka, leírás, termékcsalád, anyag, szín, méret és mennyiség. Azonban nincs szükség ár- és reklámjelszavakra a címében, hogy a vásárlók az elsődleges információkra koncentrálhassanak.

A legrelevánsabb és célzottabb keresési kifejezések megtalálása érdekében javaslom, hogy használja az Amazon kulcsszóeszközt, amely az Amazon automatikus kiegészítési szolgáltatását alkalmazza, hogy megtalálja a népszerű hosszú farok kulcsszavakat. Továbbá, az eszköz használatával értékelheti az egyes kiválasztott keresési kifejezések keresési mennyiségét.

A vásárlási doboz megnyerése az Amazon-on

Az Amazon nagyon versenyképes keresési platform, jó eladási történetre és versenyképes árpolitikára van szükség. Az Amazon nem nyújt szigorú szabályokat a Vásárlási doboz megnyerésére, de számos olyan tényező van, amelyekről tudni kell, hogy befolyásolja a nyerési képességét.

Először is meg kell tennie, hogy megnöveli a Vásárlási keretek jogosultságát. Ehhez szakmai kereskedői számlát kell kérnie, és legalább három hónapig kereskednie kell a cuccokat. Egy másik módja annak, hogyan javíthatja az Amazon betöltési szolgáltatásokat.

Továbbá, az Amazon Buy Box nyeréséhez magas színvonalú teljesítményre van szüksége. A nagy teljesítményű szintet befolyásolhatják olyan tényezők, mint a sikeres értékesítés, a kiváló ügyfélszolgálat, a kiváló ügyfélminősítések és a szállítási szolgáltatások minősége.

Különös figyelmet kell fordítani a kirakodott árra (a valódi termékár és a szállítási díj). Ahhoz, hogy továbbra is versenyképes maradhasson az Ön réstében, piacképes elemzést kell végezni vagy speciális átárazási eszközöket, például FeedVisitor vagy Teikametricks. Ezek az eszközök segítenek automatikusan figyelemmel kísérni a kapcsolódó termékek árait az Ön piacán belül. Ezzel az eszközzel bármikor módosíthatja az árpolitikájához szükséges módosításokat bármikor, ha valaki alacsonyabb árat kínál, akkor.

Pay Per Click hirdetés az Amazon-on

Ha szeretné maximalizálni az Amazon profitját, próbálja meg az Amazon szponzorált termékeket. Segít megmutatni a dolgokat a keresési eredmények alatt, a jobb oldali oszlopban vagy a részletes oldalakon. Az Amazon PPC jó módja az online kereskedőknek, hogy vásároljanak pozíciót a legmagasabb az Amazon keresési eredményei között. E program szerint a kereskedőnek minden alkalommal fizetnie kell, amikor egy ügyfél a keresési eredményekben a hirdetésére kattint. A versenyképesebb rést, amelyet kiskereskedel, annál magasabb árat kell fizetnie.

Marketing szolgáltatások az Amazon platformon

Az ilyen kommunikációs módszerek az ügyfelekkel, mint közvetlen hívások és e-mail marketing tilos az Amazon. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem használhat olyan más promóciós technikát, amely vonzza a vásárlókat az Amazon áruházba. Ehhez a blogküldésre és a közösségi média marketingre van szükség. Ezenkívül létrehozhatja a vállalkozásával kapcsolatos blogját. A Quora, a Hubpages és a Go cikkek olyan helyet is kínálnak, amellyel tartalomtárgyakat írhatnak a témánál, ahol egy linket hagyhat az Amazon áruházban.

December 22, 2017