Back to Question Center
0

Hogyan használhatod az Amazon Marketing Services-et a nyereség duplájára?

1 answers:

Ha termékeit az Amazon-on értékesíted, az elsődleges célod valószínűleg a potenciális ügyfelek legnagyobbiként jeleníti meg anyagait, és végeredményben több bevételt generál. Az egész Amazon rangsorolási algoritmust úgy tervezték, hogy a vásárlók a legpontosabb keresési eredményeket kapják preferenciáik és keresési előzmények alapján. Tehát mindössze annyit kell tennie, hogy kövesse az Amazon irányelveit, hogy bemutassa termékeit a célzott közönség előtt.

A jelenlegi stratégiáktól függetlenül soha nem fog fájni, hogy megfontolja az Ön lehetőségeit - kreş. Szerencsére az Amazon olyan kereskedők számára kínál különféle szolgáltatásokat, amelyek egyszerűsíthetik értékesítési folyamataikat, és később több bevételt nyújthatnak az Amazon számára. Az Amazon Marketing Services tökéletes választás az Amazon gyártók számára, akik keresik a lehetőségeket, hogy növeljék értékesítésüket és növeljék az általános üzleti bevételeket.

Azonban felvetődik a kérdés, hogy meg kell-e kipróbálni az új marketing szolgáltatásokat, vagy folytasd a bevált módszerek használatát. De ha az új marketing taktika még jobban megjelenik? Szóval, azt hiszem, érdemes kipróbálni az Amazon marketing szolgáltatásokat, hogy maradjon a TOP of Amazon e-commerce játék. Tehát beszéljünk az AMS előnyeiről és hátrányairól annak megértéséhez, hogy érdemes-e befektetni vagy sem. Amazon Marketing Services: a működési elv

Az Amazon Marketing Services (AMS) egy kattintásonkénti fizetési hirdetési platform, ahol az eladók termékeiket a megcélzott közönség elején célzott keresési kifejezések, termékek, preferenciák és bevásárlási előzmények alapján.

Az Amazon Marketing Services program a következő lehetőségeket kínálja a vállalkozások számára:

  • Amazon oldalak;
  • Termékmegjelenítő hirdetések;
  • Főbb keresési hirdetések;
  • Szponzorált termékek hirdetései.

Először az AMS program csak az Amazon gyártók rendelkezésére állt. A szabályokat azonban megváltoztatták, és ma is elérhetők közvetlenül a számlatulajdonosok és a szállítói képviselők számára. Meg kell azonban említeni, hogy az Amazon Marketing Services érdeklődő kereskedőknek részt kell venniük az Amazon Vendor Central platform résztvevői között. Ezeket a hirdetési szolgáltatásokat azért hozták létre, hogy célzott és kulcsszóvezérelt kampányokat biztosítsanak az Amazon gyártók számára. Az Amazon egy hatalmas adatbázist használ, amely megfelel a vásárlóknak olyan hirdetésekkel, amelyekkel úgy hiszik, hogy a vásárló rezonál. Amazon összegyűjti az Amazon vásárlói tapasztalatait, és nyomon követi az ügyfelek keresését valamilyen platformon. Tehát figyelembe véve ezeket a szempontokat, hirdetéseit olyan potenciális ügyfelek előtt kaphatja meg, akik érdeklődnek az Önéhez hasonló termékek iránt.

A hirdetési kampányát az Amazon Marketing Services felhasználói felületén keresztül kezelheti. Ez a felület lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse bevételeit és kattintásonkénti költségét, így könnyedén értékelheti befektetései megtérülését. Továbbá nyomon követheti az értékesítés reklámköltségét, és ellenőrizheti, hogy hirdetési kampánya nyereséges-e vagy sem.

Azonban ez az Amazon programnak is vannak hátrányai. Az AMS kezelőfelülete nem felhasználóbarát. A befejezett hirdetéseket még nem törölheti. Ráadásul a jelentések frissítése általában nagyon lassú.

December 22, 2017