Back to Question Center
0

Semalt javasolja a legjobb weboldal lehúzó megfontolni

1 answers:

A szelén egy nyílt forráskódú, automatizált tesztcsomag a webes alkalmazásokhoz, amelyeket különböző platformok és böngészők. A Selenium infrastruktúrát kínál a W3C WebDriver specifikációhoz, amely egy webes böngészővel kompatibilis programozási felület. Ez a szoftver számos könyvtárból és eszközből áll, amelyek lehetővé teszik a webböngésző automatizálását.

Miért a Selenium szoftver?

A Selenium szoftver webalapú, automatizált alkalmazásokra összpontosít, hogy adatokat bocsássanak ki egy weboldalról. Ez a szoftver egy olyan szoftvercsomagból áll, amely megfelel a webragasztási specifikációinak. A szelén szoftver négy fő összetevője - slotnuts coupon codes.

WebDriver

A Selenium WebDriver egy egyszerű programozási felületet. Ha dinamikus weboldalt akarsz lekaparni, a Selenium-WebDriver az a komponens, amelyet fontolóra kell venni. Ez az eszköz támogatja a webes adatkivonást weboldalakon, ahol a tartalom megváltoztatható anélkül, hogy feltétlenül újratöltené az oldalt.

A WebDriver olyan objektumorientált alkalmazásprogramozási felületet (API) szállít, amely fejlett támogatást nyújt a webes teszteléshez és kaparáshoz. Az eszköz úgy működik, hogy hívásokat kezdeményez a böngészőre a teljes automatizálás támogatásával.

Selenium Grid

A Selenium Gridet széles körben használják a szövegek több virtuális gépen történő terjesztésére. Egyszerű szavakkal, a Selenium Grid lehetővé teszi, hogy tesztjeit különböző virtuális gépeken futtathatja több böngészővel szemben. A rács lehetővé teszi, hogy futtassa a lehúzást egy elosztott végrehajtási környezetben.

Az idő jelentős tényező az internetes kaparásnál. Soha nem volt könnyű megragadni egy dinamikus weboldalt. Húzza le ezt az oldalt a feladatok végrehajtásának felgyorsításával. Ezt egyszerre több teszt futtatásával teheti meg. A legjobb módszer a Selenium használatával az, hogy ugyanazt a böngészőt, verziót és típust használhatja.

Selenium távirányító (RC)

Játszik a JavaScript által engedélyezett böngészők lekaparolásán? A szelén távvezérlő az a szerszám, amelyet figyelembe kell venni. Ez az eszköz lehetővé teszi az automatizált alkalmazások tesztelését az Ön által preferált programozási nyelvben. Selenium Integrált Fejlesztési Környezet (IDE)

A Selenium IDE olyan szkript, amely Firefox kiterjesztésként működik, amely lehetővé teszi az adatok szerkesztését, rögzítését és hibakeresését. A kezdők számára a Selenium IDE rögzíti a végfelhasználói interakciókat a Firefox böngészőjével.

A Selenium szoftver kompatibilis mind a Python 2, mind a Python 3 programmal. Ha az Internet Explorer illesztőprogramjának összeállításán dolgozik, 32 és 64 bites fordítóprogramokat és Visual Studio 2008-at kell használnia. A Ruby 2 ismerete további előny.

Selenium weboldalak törlése

A szelénnel hatékonyan együttműködhet a JavaScript webes űrlapokkal. Telepítsen egy WebDriver-et a gépére, és keresse meg az űrlapot az XPath használatával. A Selenium használatával válassza ki a kívánt lehetőséget a legördülő menüre kattintva, és adja meg böngészőjéhez néhány percet a betöltéshez, mielőtt a következő elemre kattint.

A céloldal az összes űrlap helyes kitöltése után lekaparított adatokat jelenít meg. Bizonyos weboldalak időt igényelnek a tartalom betöltése előtt. Az ilyen típusú oldalak lehúzásához húzza át a legördülő lehetőségeket, amelyek meghatározott webes űrlapokon találhatók. Fontos megjegyezni, hogy a Selenium szoftver kompatibilis a Windows operációs rendszerrel, Mac OS és Linux operációs rendszerrel. Könnyítheti az internetes oldalkaparózását a Selenium szoftverrel.

December 22, 2017