Back to Question Center
0

Hogyan rangsorolhatom az Amazon termékeket az elején?

1 answers:

Minden kezdő kereskedőnek tudnia kell, miként rangsorolja az Amazon termékeket az első eladási naptól kezdve. Ahhoz, hogy az igazán zsúfolt piacon jól szerepeljenek, minden eladónak alkalmazkodnia kell egy folyamatosan változó keresési algoritmushoz (más néven az A9-hez). Mindazonáltal létezik egy olyan alapvető szabálycsomag, amely érvényes arra a pillanatig, amelyből előnyös lehet, különösen akkor, ha újak vagyunk az Amazon-optimalizáláshoz - nada mobile home appraisal guide free. Tehát alább megmutatom neked, hogyan rangsorolhatom az Amazon termékekben profi termékeket, figyelmen kívül hagyva, hogy már van-e tapasztalata ezen a területen vagy egyáltalán nem. Nos, egyszerűen és egyszerű lépésről-lépésre vezetjük be az ügybe.

Hogyan rangsorolja a termékeket az Amazon-on

Első lépés: A potenciálisan nyert kulcsszavak azonosítása

elő kell készítenie a legjobban teljesítő kulcsszavakat és a hosszútávú termékmegjelenítéseket az eleme vagy kategóriája szempontjából. A lényeg az, hogy meg kell találnia a legmagasabb keresési mennyiségűeket, mivel a tényleges értékesítési eredmények főként fogadják őket. A legegyszerűbb módja annak, hogy megértsük, miként rangsoroljuk az Amazon termékeket a megfelelő kulcsszavakhoz, meglátogatjuk a személyes lapot az Eladó központi kulcsszavai segítségével. Így kapsz egy nagy képet a főbb kulcsszavak listájáról, amelyet később finomítasz.

Második lépés: A végleges ellenőrzőlista frissítése a kulcsszavakkal

Miután megértette az elsődleges keresési kifejezéseket és az általános vásárló szándékát, itt az ideje, hogy finomítsa a fő listát. Úgy értem, hogy kizárnia kell az összes nem túl ígéretes kulcsszavakat és a hosszú farok kifejezést, hogy csak a győzelemre szoruljanak. Itt van egy jó kulcsszóeszköz, amellyel egy kickstart lehet. Nyugodtan megpróbálhatja azonnal, főleg azért, mert az alkalmazásokkal bizonyított hatást gyakorolt ​​saját terméklistamegoldásomra az Amazonon.

Sonar - egy ingyenes kulcsszó-kutatóeszköz, amely kifejezetten az e-kereskedelmi eladók számára készült. A Sonar segít megérteni, hogyan rangsorolja a termékeket az Amazon-on, támogatva termékinformáció-optimalizálását minden értékes kulcsszóval, amelyet valószínűleg rangsorolnia kell. Mindössze annyit kell tennie, hogy kitöltse a fő célcímkét - és automatikusan megkapja mindazt, ami a gyakorlatban a legjobb megvalósításhoz szükséges, például a becsült keresési mennyiségek, az alapvető kulcsszó-referenciák, az Amazon-on valóban vásárolt aktív vásárlók aktuális trendjei és értékes kulcsszójavaslatok közvetlenül az ott tevékenykedő legmagasabb teljesítményű eladókból húzta.

Harmadik lépés: Adja meg az átváltási arányt

Tekintettel arra, hogy az Amazon főoldalra kiszámított átlagos konverzió kb. 13% meg kell kapnia egy magas CTR-t a saját terméklistájához, hogy a termékkeresési rangsorok is növekedni kezdenek. Íme néhány alapvető tipp, amellyel több potenciális ügyfelet lehet átalakítani az igazi vásárlókra:

  • Hozzon létre egy lenyűgöző termékleírást, amely gazdag a nyerő kulcsszavakkal, így nem lesz kérdése az ügyfél számára olvasni.
  • Csak tiszta és világos képeket készítsen kiváló minőségű, illusztráló grafikonokból, videókból és bármilyen más szemet gyönyörködtető vizuális tartalomról, amelyek segítenek a jobb termékleírásoknak. Tipp: Ideális esetben engedélyeznie kell egy zoom opciót a termékképek készletéhez - mindenképpen kifizetődik.
  • Világosan mutassa be, mi teszi a terméket rendkívüli módon. Ha lehetséges, tegye meg a legjobban, hogy annyi harmadik féltől származó termékértékelést is tartalmazzon, amennyit csak tud. Végül soha ne habozzon kemény A / B tesztelési eljárást futtatni, hogy ellenőrizze a különböző teljesítménylehetőségeket, és megértse, mi működik jól az Ön számára, és mit kell valószínűleg átdolgozni vagy legalább tartani a későbbiekben.
December 22, 2017