Back to Question Center
0

A Semalt bemutatja az automata tartalmú kaparás technikákat a munka könnyebbé tétele érdekében

1 answers:

A tartalom lekaparása hasznos információ kivonása az internetről és közzététele a Saját honlap. Különböző webmesterek és írók a létrehozott blogokból és weboldalakból származó cikkeket vesznek fel saját vállalkozásuk megépítéséhez. A vállalkozások, a programozók és a webes fejlesztők különböző webes törmeléket vagy tartalom bányászatot használnak a munkájuk elvégzésére. Az alábbiakban a legfontosabb tartalékkapás technikákat említjük.

1: DOM elemzés

A DOM vagy a dokumentum objektummodell határozza meg a tartalom stílusát és szerkezetét a HTML és XML fájlokban - humidity detector handheld. A DOM elemzőket a programozók és a fejlesztők használják a különböző weboldalak részletes megtekintéséhez. A DOM elemző segítségével könnyedén kiválaszthatja a webes tartalmakat. Az XPath egy átfogó eszköz a kívánt webhelyek és blogok leképzéséhez, és kompatibilis a Mozilla, az Internet Explorer és a Google Chrome. Az XPath segítségével egy teljes vagy részleges webhely tartalmát átszúrhatja anélkül, hogy szükség lenne programozási készségekre.

2: HTML-elemzés

A HTML-elemzés a JavaScript használatával történik. Ezt a tartalomsugaras technikát használják az információk szöveges dokumentumokból és PDF fájlokból történő kivonására. Az adatokat e-mail címekből, beágyazott linkekből vagy más hasonló erőforrásokból is megkapja. A HTML lehúzó jó megoldás a vállalatok számára, mert egyszerűen és nagy sebességgel elemezheti a HTML dokumentumokat.

3: Függőleges aggregáció

A vertikális aggregációs platformot a nagy számítási készségekkel rendelkező fejlesztők hozták létre. Különböző táblázatokat és listákat céloznak meg, és az igényeiknek megfelelő tartalmakat gyűjtenek össze. Néhányan a Kimono Labs és más hasonló eszközökre támaszkodnak, hogy munkájukat elvégezzék. Ez a technika csak akkor hasznos, ha több robotot és botot használ, és a tartalom minősége mérni tudja a robotok és robotok hatékonyságát.

4: Google Dokumentumok

A Google táblázatokat erőteljes tartalomszállítási szolgáltatásként használják. Ez a technika híres a kaparók között. A Google Dokumentumokból importálhatja a kívánt fájlokat, és megkaphatja őket az igényeik szerint. Emellett rendszeresen ellenőrzi és ellenőrzi a tartalom minőségét, miközben kapart.

5: XPath

Az XPath vagy az XML Path Nyelv a lekérdező nyelv, amely HTML és XML dokumentumokban működik. Mivel ezek a dokumentumok egy fa struktúrán alapulnak, az XPath használható a kiválasztott weboldalak navigálásához, és segít a tartalom minőségének ellenőrzésében. Sok előnye van a webmestereknek a HTML és a DOM elemzéssel való összekapcsolódásakor, és a tartalom azonnal közzétehető a webhelyén.

6: Szövegminták illesztése

Ez a kifejezés-illesztési technika, amelyet a fejlesztők és a programozók, valamint az olyan nyelvek, mint a Ruby, a Python és a Perl. Ezt a tartalomkarcoló módszert alkalmazhatja, hogy nagyszámú webhelyet teljes vagy részleges lehúz.

Mindezek a tartalom-leképzési technikák biztosítják a minőségi eredményeket, és vannak olyan eszközök, mint a cURL, HTTrack, Node. js és Wget, amelyek azért jöttek létre, hogy megkönnyítsék munkáját. Kiválaszthat olyan sok vagy kevés helyet, amennyit csak akar.

December 22, 2017