Back to Question Center
0

A Semalt 3 fő webrögzítő megközelítést biztosít Önnek

1 answers:

A webes kaparás, más néven webes betakarítás és adatkivonás, a gyakorlatban az információ kivonása a hálóról. A webes kaparás szoftver az internetet a Hypertext Transfer Protocol-val vagy más webböngészőkkel. A konkrét információkat összegyűjtik és másolják. Ezután mentésre kerül egy központi adatbázisban, vagy letölti a merevlemezre. A legegyszerűbb módja annak, hogy adatokat szerezzen a webhelyről, manuálisan töltse le, de használhatja a webszalagfúvó szoftvert is, hogy megkapja a munkáját. Ha a tartalom több ezer webhelyen vagy weboldalon terjed, akkor importálnia kell - daftar bandar togel. io és a Kimono Labs, hogy megkapja és rendezze az adatokat az Ön igényeinek megfelelően. Ha a munkafolyamat minőségi és összetettebb, akkor bármelyik megközelítést alkalmazhatja a projektjeire.

1. megközelítés: DIY:

Számos nyílt forráskódú webszakaszolási technológia létezik. A DIY megközelítésben olyan fejlesztők és programozók csapatát veszi fel, akik munkájukat elvégzik. Nemcsak az Ön nevében áthatja az adatokat , hanem biztonsági másolatokat is készít. Ez a módszer alkalmas vállalkozások és híres vállalkozások számára. A DIY megközelítés nem felel meg a szabadúszóknak és az induló vállalkozásoknak a magas költségek miatt. Ha egyedi webes kaparás technikákat használ, akkor a programozók vagy a fejlesztők költsége magasabb, mint a rendszeres árak. A DIY megközelítés azonban biztosítja a minőségi adatok biztosítását.

2. megközelítés: Webszalagfúvó eszközök és szolgáltatások:

Leggyakrabban az emberek internetes kaparás szolgáltatásokat és eszközöket használnak a munkájuk elvégzéséhez. Octoparse, Kimono, Import. io és más hasonló eszközök kis- és nagyszabásúak. A vállalatok és a webmesterek manuálisan is húzhatnak adatokat webhelyeiről, de ez csak akkor lehetséges, ha nagyszerű programozási és kódolási készséggel rendelkeznek. A Webkiszolgáló, a Chrome-bővítmény széles körben használatos webhelytérképek készítéséhez és egy webhely különböző elemeinek meghatározásához. Egyszer az adatokat JSON vagy CSV fájlként tölti le. Építhet egy webszalagozó szoftvert vagy használhat egy már létező eszközt. Győződjön meg arról, hogy az Ön által használt program nemcsak a weblapjait veszi át, hanem a weboldalakat is feltérképezi. Az olyan cégek, mint az Amazon AWS és a Google, a kaparóeszközöket , a szolgáltatásokat és a nyilvános adatokat költség nélkül árulják el.

3. megközelítés: Data-a-Service (DaaS):

A adatkarcolás összefüggésében az adatszolgáltatás olyan technika, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy egyedi adatforrásokat hozzanak létre. A legtöbb szervezet tárolt adatokat tárol egy önálló tárolóban. Ennek a megközelítésnek az előnye az üzletemberek és az adatelemzők számára, hogy új és átfogó webszakadási technikákat vezet be; ezenkívül több vezetéket is létrehoz. Képesek lesznek kiválasztani a megbízható lehúzókat, megtalálni a trendi történeteket, és gondoskodni az adatok terjesztéséről.

Letölthető webes kaparás szoftver

1. Uipath - Ez egy tökéletes eszköz a programozók számára, és felülmúlja a közös webadatok kitermelési kihívásait, például az oldalsó navigációkat, a vaku megörökítését és a PDF fájlok lekaparását.

2. import. io - Ez az eszköz legismertebb felhasználóbarát kezelőfelülete, és valós időben kaparja az adatokat. A kimeneteket CSV és Excel formában is megkaphatja.

3. Kimono Labs - API-t hoz létre a vágy weboldalaihoz, és az információkat lekicsincolhatja a hírcsatornákról és a tőzsdékről.

December 22, 2017