Back to Question Center
0

A Semalt Expert meghatározza azokat a alapvető dolgokat, amelyekről tudnia kell a Regex Scraperről

1 answers:

A szabályos kifejezés vagy regex olyan karakterek sorozata, amelyet a a háló. Lehetővé teszi a programozók és a fejlesztők számára, hogy hasznos tartalmakat találjanak. 1980 óta rendszeres kifejezéseket használnak a kódok írásához. A szövegszerkesztõk és a szövegszerkesztõk párbeszédablakát olvasható és skálázható adatokkal helyettesítik. A C ++, a Python, a JavaScript és más programnyelvek regex-alapú könyvtárakat biztosítanak, és könnyebbé teszik munkáját.

Szabályos kifejezésekkel rendelkező alkalmazások készítése:

Különböző alkalmazásokat fejlesztettek ki rendszeres kifejezésekkel vagy regexszel - how to setup a network in a small company. A PowerGREP segítségével számítógépünk mappáit és fájljait kereshetjük, adatokat szerkeszthetünk, és adatokat gyűjthetünk különböző erőforrásokból. A PowerGREP rendszeres expressziós motor kompatibilis a Pearl,. Net és Java keretrendszereket, és hasznos a programozók, a webmesterek és az alkalmazásfejlesztők számára. Ha asztali alkalmazásokat vagy mobileszközöket szeretne fejleszteni, sok időt és energiát takaríthat meg rendszeres kifejezésekkel. Csak néhány kódot kell beillesztenie ahhoz, hogy létrehozhass egy alkalmazást. A RegexBuddy és a EditPad Pro két átfogó alkalmazás, amelyek rendszeres kifejezésekkel vannak felépítve.

Nem programozható:

A szabályos kifejezések egyik legfontosabb előnye, hogy alkalmasak nem kódolókra és nem programozókra. Rendszeres kifejezésekkel nem kell nehéz kódokat tanulnod vagy fejlett programozási készségeket kell biztosítanod. Csak szüksége van a Python, a BeautifulSoup, a JavaScript és a Regex alapvető tudására, hogy elvégezhesse munkáját. Jó a szabadúszók és webmesterek számára is, akik nem rendelkeznek fejlett kódolási vagy programozási készségekkel.

Szintaxis:

A regex mintázat megegyezik a cél-karakterlánccal. Ez a minta atomok sorozatából áll. Egy atom egy pont a regex-mintában, amely a karakterláncot jobban célozza meg. Több mint tizennégy regex karakter létezik a szó szerinti jelentések és alkalmazások alapján.

XPath - Erős eszköz Önnek:

XPath az egyik legjobb és leghasznosabb tartalom-lehúzó . A különböző weboldalakból származó adatmintákat gyűjt össze, létrehozza a karakterláncokat és adatokat olvasható és skálázható formában. Az XPath először azonosítja a weboldal szövegét, elemzi minőségi és kaparó minőségű tartalmat az Ön számára. Ez a felderítő motor és a webrobot nyújt kiterjesztett regex alkalmazásokat, például vissza hivatkozást, POSIX karaktereket és helyettesítéseket.

A Regex egy vonala helyettesítheti a 100 sornyi kódot:

Egy regexvonal elegendő ahhoz, hogy akár 100 sornyi kódot is lecserélhessen egy weboldalról. Ez azt jelenti, hogy nem kell bonyolult programozási kódokat megtanulni a munkád elvégzéséhez. A szabályos kifejezésekkel túl könnyű a különböző webhelyekről átmásolni az adatokat és létrehozni az adatmintákat és a karakterláncokat.

A különböző programozási nyelvek és segédprogramok kifejező ereje és könnyű olvasása miatt olyan szabályos kifejezésekre, mint a Java, a Python, a JavaScript, a Ruby, a Qt, az XML Schema és a. NET Framework. Perl 5. A 10 szintaktikai bővítményeket valósít meg mind a Python, mind a PCRE. Különböző rendszergazdák kénytelenek futtatni a regex alapú lekérdezéseket belsőleg, mert a keresőmotorok nem nyújtanak regex támogatást a nyilvánosságnak.

A rendszeres kifejezések értékes eszközt jelentenek a webes tartalom azonosításához és lekapásához. Nagy felhasználói élményt nyújtanak, és alkalmasak mind a szakemberek, mind a nem szakemberek számára.

December 22, 2017