Back to Question Center
0

Melyek a legjobb kereskedelmi webszakaszok? - A Semalt Anwer

1 answers:

A webrögzítő programokat és a csúszási eszközöket kifejezetten azért fejlesztették ki, hogy hasznos információkat nyerjenek ki különböző helyszíneken. Ezek az eszközök rendkívül hasznosak az induló vállalkozások, bloggerek, szabadúszók, valamint a kereskedelmi és nagyvállalatok számára. Az adatok kézzel vagy automatikusan lekicsinyelhetők vagy feltérképezhetők, új és meglévő információkhoz juthatnak és tárolhatók az egyszerű hozzáférés érdekében.

Bixo:

A Bixo egy kereskedelmi forgalomba kerülő web és adatrögzítő eszköz . Ez egy erőteljes, nyílt forráskódú webes bányászati ​​eszközkészlet, amely a kaszkádcsövek sorozataként működik, és testre szabott információkat hoz létre Önnek, számos forrásból gyűjtve. Használhatja kis- és nagyvállalatai számára, és egyetlen kattintással elmenti az összes hasznos adatot a merevlemezén - local drain cleaners. Darcy Ripper:

A Bixohoz hasonlóan a Darcy Ripper kiváló webragasztó és adatrögzítő program. Ezt a freeware-t mind a programozók, mind a nem programozók használhatják, és számos lehetőséget kínál. Teljes mértékben implementálva van a JavaScript-ben, és fájlokat menthet eszközére vagy saját felhő tárolólemezére..

DEiXTo:


A DEiXTo az AEiXTo néven is ismert. Ez az egyik legerősebb és leghíresebb adatnyerési eszköz, amely egy átfogó W3C dokumentum objektum modellen alapul. Lehetővé teszi a pontos adatok kivonását, és a fájlok ábécés formában történő megszervezését. Ez egyszerű hozzáférést biztosít számos lehetőséghez. Emellett be tudod ütemezni, hogy mikor és hogyan csapkodhat weboldalak. Sok időt, energiát és energiát takarít meg.

Minta:

A minta az egyik legmenőbb és legjobb internetes kaparás és kúszó program. Alapvetően egy webes bányászati ​​modul a Python felhasználók számára, és eszközök vannak a Wikipédia API, a Google, a HTML DOM elemző és a Twitter. Ez nemcsak a webhelyek feltérképezésével és feltérképezésével foglalkozik, hanem hasznos adatokat is feldolgoz és fájlokat szervez az Ön igényeinek megfelelően.

Scrapy:

A Scrappy egy kereskedelmi webes feltérképező eszköz, amely nyílt forrású és együttműködő kereteket tartalmaz. Segít a kis és nagy webhelyek adatainak kivonásáról. A felhasználók csak az adatok kitermelésére vonatkozó szabályokat állítják be, és lehetővé teszik a Scrapy számára a többit. Python-ban van írva, és BSD, Mac, Windows és Linux alatt fut.

80legs:

A 80legs egy hatalmas és híres webszolgáltatás, amely egyéni webes feltérképezési lehetőségekkel és több tucat más specifikációval rendelkezik. Egy órán belül akár ötmillió weboldalt is képes elkapni, és az alapcsomag 12 000 URL-t feltérképező ingyenes szolgáltatásokat kínál. Azonban prémium verziója nagyszerű a kereskedelmi felhasználásokhoz, és havi költsége közel 40 dollár.

December 7, 2017