Back to Question Center
0

Meg tudsz mutatni nekem a legjobban teljesítő Amazon keresőeszközt az árazásért?

1 answers:

Még egy tökéletesen keresett termékkel is szinte lehetetlen elkezdeni uralkodni az Amazonban lévő zsúfolt piacon. Úgy értem, hogy magának a terméknek és az adataidnak alig tud segíteni abban, hogy megnyerje ezt a kaszinó versenyt, hacsak nem kezel egy ütemezett árellenőrzést, és mindig készen áll arra, hogy versenytársai bármilyen ingadozással vagy árcímkének módosításával készen álljon, például ha egy promóciós kampányt működtet néhány forró elemek. Itt van, amikor elkerülhetetlenül szükséged lesz egy kifejezetten szabott Amazon keresőeszközre, amely nyomon követheti az árazást, és mindig frissül a javaslatokkal, valamint a figyelmeztetésekkel és értesítésekkel. Itt van néhány nagyon jó eszköz és online keret, amely egyszerre és mindenkorra megoldja a drop-shipping webáruház árazási problémáját.

Eladó logika

Ez egy nagyszerű lehetőség minden e-kereskedelmi eladónak és még a digitális marketing szakembereknek is. Az Amazon-on keresőeszközként használható átfogó árelemzés és célzott termék-ár optimalizálás céljából. Egyszerűen megfogalmazva, ez az eszköz sokkal könnyebbé teszi a dolgokat - ez segíthet abban, hogy a megfelelő árpolitikát potenciálisan leszállási értékesítésre ösztönözze, és egyidejűleg egy ésszerűen egészséges margót tartson. Az Eladó logika szintén szilárd alapot nyújthat az Amazon alábbi kulcsfontosságú árképzési stratégiáihoz: Vásárlás doboz, pozíció, értékesítés, valamint ugyanazon árú megközelítés, hogy legyőzze a legközelebbi ellenfeleket ott.

Appeagle

Egy másik Amazon keresési eszköz, amelyet az árazási elemzéshez használhatsz ahhoz, hogy saját nagyszabású stratégiát készítsen szinte öngondos módon. Határozza meg magának az automatikus átárazási mintákat, és domináljon az Amazon versenyképes táján, kritikus betekintéssel az eladott árakról. Van egy speciális cross-platform szolgáltatás is az Appeagle-szel, mivel ez az eszköz egyaránt előnyös lehet más piacon, mint például a Walmart.

Keepa

A Keepa nemzetközileg támogatott árkutató és nyomkövető eszköz, amely körülbelül egy tucat különböző országot fed le. Az egyéb alapvető funkciók között ez az Amazon keresési és nyomkövetési eszköz rendkívül hasznosnak bizonyult, mivel átadta nekem a hasznos árazási grafikonokat, az árcsökkenést vagy a rendelkezésre állást jelző figyelmeztetéseket, a böngészőmben elérhető, széleskörű korábbi adatokat, a legfrissebb adatokat és a legfrissebb adatokat az árak alakulását, valamint az igazán könnyű és kényelmes összehasonlító elemzést az Amazon legjobb sikeres eladókkal szemben.

Repricer Express

Ez az utolsó lehetőség, amit ma szeretnék mutatni. A RepricerExpress ötvözi a marketingautomatizálás legjobbját, amivel az Amazon-t keresőeszközként és ároptimalizáló szoftverként szolgálja - mindezt egyben. A fejlesztő szerint ez a széles körű megoldás csak a legfrissebb adatokra vonatkozik, amelyek segítenek a terméklistáknak a Vásárlási dobozban történő leszállásával, és potenciálisan a terméklistákat a Több választási mezőbe is elhelyezhetik. Úgy éreztem, előnyös, ha egy adott összeget megverem az ellenfelei árcéduláitól, azonnali árajánlatot teszek az Amazon legnépszerűbb eladói által meghatározott legfrissebb árcédulákkal, és könnyebbé teszik a dolgokat, ha szándékosan kizárják egy bizonyos versenytárs versenytársát Source .

December 7, 2017