Back to Question Center
0

Tudok gyorsan megragadni néhány Amazon termék kulcsszavakat, amelyek tényleg működnek?

1 answers:

Az alábbi négy fő eszköz található az Amazon termék kulcsszavainak, amelyek tényleg működnek. Az alábbiakban megmutatom az AMZ Tracker-t, a Kulcsszó Inspector-t, a Scope-ot és az Unicorn Smasher-t. Mindegyiküket teszteltem, ezért azt hiszem, mindannyian használatosak. AMZ Tracker

Az Amz Tracker valószínűleg a legjobb eszköz a leghatékonyabb Amazon termék kulcsszavak nyomon követésére és felderítésére. Ez az eszköz nagyon hasznos lenne mind a kezdő eladók, mind pedig a szakmai kereskedők számára már pár éve működik. Ez azt jelenti, hogy az AMZ Tracker használatával nemcsak a vásárlók által leggyakrabban használt főbb kulcsszavakat követheti, hanem azt is megnézheti, hogy pontosan milyen mennyiségben értékesítenek a legközelebbi versenytársak. Mi több - ez az eszköz messze túlmutat az Amazon termék kulcsszavain, hiszen beépített On-Page elemzőjével mindig van hely a terméklisták fejlesztéséhez. Végső soron, hogy megjelenjen a tetején vonatkozó elem keresést az Amazon.

Kulcsszó Inspector

Kulcsszó Inspector nem csak egyetlen eszköz az Amazon termék kulcsszavakra való munkához. Valójában ez egy sor különböző kulcsszó-kutatási eszköz, mint például a Reverse ASIN Keyword Tool (kulcsszójavaslatok, amelyek egy adott ASIN-hez tartoznak), a Kulcsszó Trends Tool (vásárlói kulcsszó, leggyakrabban vásárolt termék és kapcsolódó keresési javaslatok) tesztelje, hogy a terméklisták jól láthatóak legyenek a célpiac közönségénél), az Amazon Javaslatok eszköz (a legígéretesebb hosszútávú kulcsszavak és az Ön számára csak ajánlott keresési kifejezések keresése), valamint az Amazon keresési kifejezések optimalizálási eszköze (a terméklista expozíciójának javítása az online keresésben).

Hatály

A hatály egy másik jó eszköz, amellyel segíthet az Amazon termék kulcsszavainak kutatásában. A legerősebb oldalak közül ez az eszköz rendkívül hasznos az olyan, legjobban teljesítő kulcsszavak észleléséhez, amelyeket a legközelebbi piaci ellenfelek rangsorolnak. Ezenkívül a Scope segít felismerni néhány olyan ígéretes kulcsszót, amely jelenleg népszerősége, és amelyet Ön is javasol. Végül ez az eszköz is nagyszerű a PPC kampányoptimalizálás terén, és csak korlátozott versenyen keresi a rendkívül jövedelmező margókat. És tartsd észben, hogy ez az eszköz egyaránt hasznos lehet a dolgok könnyebbé és biztonságosabbá tételére - a kockázatkezelési funkcióval a Scope megmutathatja a becsült havi bevételt, az eladási sebességet és a nettó nyereséget az FBA (Fulfillment by Amazon ) költségek.

Unicorn Smasher

Az Unicorn Smasher egy igazán őrült név a nyomkövető eszköz számára, amellyel Amazon termék kulcsszavakra dolgozhat, de még mindig úgy ismert, mint egy tökéletesen megfelelő eszköz az uralkodásra. Általánosságban ez a sokoldalú eszköz segíthet az árak, a bestseller-rangsorok, az értékesítési becslések, az ügyfelek áttekintése, az egyszerű kezelés és a legfrissebb bevételi becslések átfogó adatelemzésével. Használd az Unicorn Smasher-t, hogy elfelejtsd azt a véletlenszerű találgatást, amelyet egyszer és mindenkorra kényszerítettél Source .

December 7, 2017