Back to Question Center
0

Meg tudod mondani, hogyan lehet rangsorolni az Amazon-n?

1 answers:

Nézzünk szembe velünk - az online keresések több mint 50% -a eredetileg az Amazon-dal érkezik. Figyelembe véve, hogy máris szilárd referenciapontja lett az online vásárlók oroszlánrészének, akkor az a kérdés, hogy miként lehet magasabb rangot találni az Amazonon, most egy határozott kérdés. És még nagyobb értelme van, mint gondolnád, egyszerűen azért, mert legtöbbjük hajlamos arra, hogy mielőtt bármi máshoz látogasson el, legalábbis amikor egy adott termék árait ellenőrizni kell, mielőtt fizikai boltba látogatnánk. Tehát a kérdés az, hogy hogyan rangsoroljuk az Amazon-t és a legtöbbet hozhatjuk ki a terméklistáiból - flower headpieces for wedding. És a legrövidebb válasz azt sugallja, hogy az alap SEO taktikákat kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy bemutassák az Amazonon szereplő termékeket, amelyek valóban eladják. Remélem, hogy ez a rövid útmutató segíteni fog abban, hogy túlélje a túl nagy versenyen a világ legnagyobb online kiskereskedelmi webhelyén. Végső soron, hogy a vezető értékesítőjévé váljon a fülkéjében, amely mindig egy lépéssel halad előre a legközelebbi piaci ellenfelek előtt.

Hogyan rangsorolja a magasabb az Amazon - SEO alapjai

Minden az Amazon's SERPs nagyon hasznos lehet, ha javítani szeretné a terméklista expozícióját online keresésben. Valójában az Amazon két fő formátumot használ a termékeredmények oldalainak megjelenítéséhez - akár a lista nézetben, akár a galéria segítségével megjelenítve. Ugyanakkor vannak olyan pozíciók is, amelyek az Amazon SERP-jein szerepelnek, mindegyik rendelkezik saját szerves keresési eredményeivel, valamint bizonyos hirdetésekkel.


  •  Lista nézet  - 15 termékkel rendelkezik az összes részleghez kapcsolódóan.
  •  A VIew galéria  - minden oldalon 24 terméket jelenít meg, melyeket egyes részlegek vagy egyéni kategóriák kérésére jelenít meg.
  •  A szűrőmezők  - a weboldal bal oldalán jelennek meg (különben az oldalsáv szűrők). Ez azt jelenti, hogy az Amazon terméklistájának minden részletét és még a legdrágább részletet is egyre fontosabbá kell tenni az optimalizálási erőfeszítésekhez.
  •  Szponzorált lista  - a SERP-k alsó mezőjében megjelenített szponzorált ajánlatokat jeleníti meg. A leggyakrabban a szponzorált terméklisták optimalizálása Pay-Per-Click. Ezért hajlamosak szigorú kulcsszóelhelyezésre (csakúgy, mint a Google keresési eredménylistáján, amely néha további adatokat jelenít meg AdWords hirdetések alapján).

Keresési lekérdezés alapú rangsor tényezők az Amazon-on

A fő lekérdezési tulajdonságok kulcsfontosságúak ahhoz, Ez azt jelenti, hogy az alábbi Amazon lekérdezési jellemzőkkel kapcsolatos ismereteivel egyszerűen meg tudod jeleníteni a termékeidet a célközönség előtt, és sok potenciális vásárlót kell kifejleszteni az igazi felhasználók számára. Itt három fő elemet érdemes megvizsgálni az Ön számára, hogy teljes képet kapjon az Amazon SEO.

Az Amazon lekérdezés alapú rangsoroló tényezők

  •  A mező kulcsszavai  - a felhasználó által betöltött kulcsszavak, amelyeket az Amazon az URL-ben kérésre.
  •  A csomópont  a második legfontosabb lekérdezési tényezőről ismert, amely egy bizonyos számjegyszámot (egyébként releváns azonosítót) jelent, amely közvetlenül az Amazon termékkategóriáihoz kapcsolódik.
  •  A Field Brand (márkanév)  - olyan márkaképességet jelent, amely nagyon hasznos lehet a termék értékeléséhez és méréséhez az azonos márkájú legközelebbi versenytársak ellen.
December 7, 2017