Back to Question Center
0

Hogyan lehet vezető az Amazon termékkereső oldalán?

1 answers:

Minden nap millió potenciális ügyfelei termékkeresést végeznek az Amazon-on. A kérdés az, hogyan lehet a termékeit megismertetni a célzott ügyfelekkel, és hogy az Ön piaci niche versenytársai számos hasonló javaslat közül válassza ki a javaslatot.

Az Amazon nagyon hasznos platform az online kereskedők számára, ahol mindenki több millió dollárt emelhet - emails html gmail. Azonban itt, mint a való életben, hogy az egyik TOP eladókká váljon, időt és erőfeszítéseket kell fordítania, és pénzt kell fektetnie álláspontja megerősítésére. Ráadásul mindig figyelni kell minden Amazon algoritmus változásáról és újdonságairól.

Ebben a cikkben megismerjük az Amazon legújabb algoritmusának frissítését. 2016 októberében történt, és az úgynevezett nap, amikor az Amazon megváltoztatta az Általános Szerződési Feltételeit. Ez a frissítés sok spekulációt és megbeszélést okozott az Amazon eladók közösségével. Néhány online kereskedő elvesztette álláspontját és népszerűségét az Amazon SERP-on, míg mások nagyobb esélyeket kaptak az értékesítésük növelésére.

Először is meg kell vitatnunk, hogy az Amazon algoritmus frissítése hogyan változtatta meg az Amazon rangsorolási játékszabályait, és milyen előnyökkel jár az előnye?

Az Amazon termékek keresési változtatásai a TOS miatt

A Review Kick által szolgáltatott adatok figyelembe vételével elemezzük az Általános Szerződési Feltételek változásának hatását az Amazon eladókra . Ez a kutatás azt mutatta, hogy 6000 termék közül a kiskereskedők 25% -a elvesztette véleményét. A TOS által jelentősen érintett kategóriák közé tartozik a konyha és az étkezés, az elektronika, az egészség és a testápolás, a baba, a szépség stb.

Ez azt jelenti, hogy a verseny magasabb százalékával mások. A statisztikai adatok szerint a TOS-változást megelőző jelentős felülvizsgálatokkal rendelkező termékek elvesztették véleményük valamivel magasabb százalékát. Meg kell jegyezni, hogy az eltávolításra nem vonatkoztak külön kategóriák. Néhány termék elvesztése miatt a rangsor csökkenése és a csillagok csökkenése jelentkezett.

Mint kiderült, a legtöbb Amazon eladót nem érintette. Csak azokat, amelyek több százezer véleményt generáltak termékeik között, az Amazon TOS hatásai voltak. Ez azt jelenti, hogy az Amazon célzott termékek agresszív tüskékkel rendelkeztek a termékvéleményekben. Az utóbbi időben törvényes volt számtalan véleményt generálni az Amazon termékek köré. Az utóbbi Amazon algoritmus frissítése után azonban már nem működik a rangsorolási stratégia.

Ugyanakkor azt jelenti, hogy nem kell promóciókat futtatnunk, vagy az értékesítési sebesség javítása mellett kell működnünk? Ezek a kérdések azonnali választ igényelnek, mivel az online kereskedők továbbra is támogatják a promóciós és optimalizálási taktikák hatékony próbálását.

Do and don'ts

A legutóbbi Amazon-algoritmus frissítésének fényében a következő optimalizációs taktika kétségtelenül árt a márka hírnevének és az oldal rangjának.

Napjainkban nem ösztönözheti ügyfeleit arra, hogy készítsen véleményt termékeire. Semmi esetre sem lehet arra kérni az ügyfeleket, hogy jó véleményt cseréljenek ajándékért vagy kedvezményért cserébe. Mindent természetesen és ökológiai módon kell végezni. Ellenkező esetben minden véleményét eltávolítjuk, majd minden erőfeszítést elpazarolunk. Továbbá, az eladók nem tudják nyomon követni azokat a vásárlókat, akik kapnak egy kupon kódot, hogy ellenőrizzék-e, vagy nem.

Ezek a tiltott cselekmények a hamis, fizetett vagy ösztönzött értékelések korlátozását szolgálják. Azonban továbbra is ösztönözheti a felhasználókat, hogy hagyják el az ökológiai és becsületes véleményüket vásárlási élményeikről.

December 7, 2017