Back to Question Center
0

A felmelegedés fontossága a nagy intervallumú intenzitású edzésben

1 answers:

Mi történik, amikor látja vagy hallja a "felmelegedés" szót?

Ha küszködik azzal a kérdéssel, hogy ma vagy még jobb vagy, akkor tudnia kell, hogy nem vagy egyedül. A felmelegedés gyakran úgy érezte, hogy unalmas és valóban haszontalan, így az emberek nem elégetik meg tőle. Miután a múltban hasonló érzelmeket éreztünk, különös erőfeszítéseket tettünk a Metoda Makia-képzés felmelegedéseire vagy a Prehabilitációs rutinra, ahogy mi nevezzük, olyan vonzónak lenni még a legforgalmasabb fitness-rajongó számára is, amelyet az emberek egyszerűen nem hagynak figyelmen kívül. De mielőtt továbbmennénk, vessünk egy pillantást a felmelegedésre vonatkozó alapvető kérdésre Mi az oka annak?

Miért?

Képzeld el, hogy alszik, mint egy kisbaba. Hirtelen a fények folytatódnak, és valaki megdöbbentette az adóbevallási űrlapokat előtted, hogy töltse ki. Aztán, és ugyanakkor megkérjük, hogy mondja meg, milyen kedden volt az időjárás, hogy mi a nagyszüleinek neve, és eldönti, hogy melyik hatféle biztosítás közül melyiket kínálja, készen áll arra, hogy elfogadja. Mindezt ellenőriznéd? Ugyanez történik a testednél is, ha arra kényszeríti, hogy előre melegítés nélkül mozogjon. A tested hirtelen felkelt, és üzenetet küld az agyadnak, de mindez lassan történik. A szervezet minden sejtje azt mondja: "Mi van most?" A teste egy része eltalálja a féket, másik része pániklik, a többi csak limp. Ha a stresszt nem hirtelen, de még mindig igényes szintre kényszerítik, a testnek nincs ideje felgyorsítani a vérkeringést, és a kimenetel eléggé gyorsabb, mint a szokásos kimerültség.

Ébredjen fel

Valóban felmerül egy szó, amely sokkal alkalmasabb a felmelegedésnél. A megfelelőfajta izgatottság a testedet készen állja. Az izomsejtek felkészülnek a szerződésre, a vérkeringés hatásos a savak eltávolítására, a szupportív / kötőszövet készen áll a stressz kezelésére. A lámpa világít, tested ébren, és készen áll a teljes akcióra.

Nagyon fontos az idegrendszer, az ízületek és a szupportív / kötőszövetek felé való felkeltés érdekében, hogy készen álljanak a készenléti állapotra. Ez biztosítja a lehető legjobb hatékonyságot és biztonságot. Úgy gondolják, hogy a feszítés legfontosabb célja az izmok felmelegedése, hogy elkerüljék az izmok és a nyomatékokat. Valójában a test meggyógyítja az izmokat sokkal jobbra, mint a sérült ízületek és a támogató / kötőszövetek. Amikor az idegrendszer "alszik", az izmok sokkal hajlamosabbak a sérülésekre, különösen a gyors mozgásokkal járó képzés során. Természetesen az izmok felmelegedése fontos a sérülések elkerülése és a képzés hatékonyságának biztosítása érdekében. Fontos hallgatni a testedet, hogy az izmok ne legyenek "megijedve" és "fékezzenek", mielőtt a képzés még megkezdődött. A nyújtás mobilizálását először is enyhén kell elvégezni, és csak akkor, ha felmelegedés történt, a nyújtás kiterjeszthető a szélsőséges pozíciók. A izzadás rendben van, de a szokásos testmozgás szükségtelenül szükséges.

A Makia módszer felkeltõ rutinai

A tényleges Makia gyakorlat kezdete előtt egy ébresztő rutint hajtanak végre, és felkelteti a testedet a tényleges Makia gyakorlat végrehajtására.

Tehát mi olyan kedves a Prehab-ról? Természetesen a legfontosabb dolog a célnak való megfelelés. A Prehab-ot olyan élvezetes, okos és funkcionális mozgások alkotják, amelyek testének minden részét kiváltják testtömeg-képzés szempontjából. Azonban még egy kicsit tovább nézettünk. Prehabunk a hátsó és térd, a csukló, a könyök és a váll gyakorlását segítő, "így egészséges" mély guggolásokat foglalja magában, amelyek erősítik a szervezetet a felkészültség érdekében a nagyobb igénybevételt igénylő testsúlymozgásokhoz. Egy szép kompakt csomag, amely könnyű és gyors a videó követésével Source .

February 16, 2018