Back to Question Center
0

Jsoup: Java HTML Scrapper - A Semalt Review

1 answers:


A jsoup egy Java tároló, amely HTML-t futtat. Fel van szerelve hatékony és hatékony API-val, amely adatokat gyűjt, elemez és kezel, a szükséges DOM, CSS és jquery-szerű módszerekkel.

A jsoup programozók és a webes tervezők képesek a webes forrásfájlokból származó dokumentumok kidolgozására anélkül, hogy a forrásfájlok struktúráját megszüntetnék. Miután megkapta a fájlokat, a jsoup felhasználók a teljes szerkezeti elemeket vagy elemelemeket újrakonfigurálhatják vagy átalakíthatják az elemek vagy tartalom vagy mindkettő hozzáadásával vagy módosításával - 888 casino gutscheincode.

Az eszköz nagyfokú agilitással épül fel, hogy rugalmas és szabványos programozási felületet biztosítson a felhasználók széles körű környezetben és alkalmazásokban. Ez megadja a felhasználó számára a szükséges változtatásokat, törlést vagy komponenseket a származékokhoz.

A jsoup dekódolja és széteszi az adatokat kisebb alkotóelemekbe, hogy könnyebben lefordíthassanak más formátumokat. A bemeneti adatokat egy algoritmikus progresszió formájában bányásznak ki, amely a gyűjteménybe vagy származtatásba beépített utasításokból áll. A HTML-összetevők megértéséhez és integrálásához úgy van kialakítva, hogy a fájlösszetevők ilyen rugalmassággal letölthetők a kódolási struktúrától függően. Hogyan csinálja ezt? Az egész weboldal hozzáférést és mintát veszi fel az adatgyűjtésre. Ha az adatok származtatása lehetséges, akkor a következő lépésekkel jár:

 A jsoup egy hatékony megoldás, amely az összetett műveletek során többszörös összetett műveleteken alapul, a legmodernebb kialakítás miatt. A folyamat általában három alapvető szakaszból áll: 

1. A kivont karakterek és adatok töredezettsége

2. Olyan értelmezés, amelyet a gépi nyelv le tud olvasni és összeállítani, amely képes az adatelemek preferenciális sorrendbe állítására és felhasználható termeljen

3. Olyan elektronikus kifejezések, amelyek a kívánt konfigurációnak, értéknek és a felhasználó relevanciájának részét képezik.

A jsoup kompatibilis és képes végrehajtani a HTML szkriptek, nyelvi felületek, programok és dokumentumstílusok hatalmas struktúráját, beleértve a WhatWG HTML5 követelményeket is. Ugyanúgy képesek megoldani a HTML struktúrákat ugyanarra a dokumentum-objektummodellre, mint a webes szoftveralkalmazások, amelyek az adatok és az információs források kibővítésére, navigálására és bemutatására szolgálnak a World Wide Web-on.

A jsoup képes:


  • Lekérdezni és elemezni a HTML-t egy URL-ből, fájlból vagy szövegből
  • A HTML-elemeket, attribútumokat és szövegeket
  • Törli a felhasználó által benyújtott tartalmakat egy biztonságos fehér listával szemben az XSS-támadások megakadályozása érdekében

A szoftvert úgy alakították ki, hogy minden konfigurációtól függetlenül oldja meg a HTML-t: az érintetlen és a validálástól az érvénytelen címke-levestől: A jsoup létrehozza a kívánt elemző struktúrát.

December 7, 2017