Back to Question Center
0

A Semalt bemutatja, hogyan nyerheti ki az adatokat a HTML oldalakból a PDF fájlba

1 answers:

Ebben a cikkben a kinyeri az adatokat a HTML oldalakról, és megtanulja megtanítani, hogyan kell használni az információkat PDF fájl készítéséhez. Az első lépés annak meghatározása, hogy milyen programozási eszközöket és nyelvet fog használni a feladat számára. Ebben az esetben jobban használja a Perl Mojolicic keretét.

Ez a keret a Ruby on Rails-ra hasonlít, annak ellenére, hogy olyan további jellemzőkkel rendelkezik, amelyek meghaladhatják várakozásait - logiciel de fiche de paie. Nem fogjuk használni ezt a keretrendszert egy új webhely létrehozásához, hanem egy már meglévő oldal információit. A Mojolicious kiváló tulajdonságokkal rendelkezik a HTML oldalak letöltéséhez és feldolgozásához. Ez majdnem 30 másodpercet vesz igénybe, hogy telepítse ezt az alkalmazást a gépére.

Módszertan

Első szakasz: Fontos megérteni az alkalmazások írásakor használt módszert. Az első szakaszban elvárjuk, hogy írjon egy kis ad-hoc szkriptet, miután általános képet kap arról, hogy mit szeretne tenni, és világosan megértse a végső célját. Ne feledje, hogy ez a lineáris kódnak egyszerűnek kell lennie mindenféle eljárás vagy szubrutin nélkül.

Második szakasz: Most már világosan érted a szükséges irányt és a könyvtárakat. Itt az ideje, hogy "oszd meg és uralkodj"! Ha olyan kódokat gyűjtött össze, amelyek logikailag ugyanazokat a dolgokat csinálják, alrovatokban oszthatja azokat. Az alprogram-kódolás előnye, hogy több változást is végrehajthat, anélkül, hogy más kódokat ütne. Ez is jobban olvasható.

Harmadik lépés: Ez a szakasz lehetővé teszi a kódok összetételét. A megfelelő élmény megszerzése után könnyedén manipulálhatja a kódkódokat. Most már az eljárási kódolásról az objektum-orientáltra léphet, különösen, ha objektumorientált nyelvet használ. Minden olyan személy, aki funkcionális nyelvtípust használ, különféle alkalmazásokat különíthet el a csomagokra vagy a "kapcsolódási pontokra". Miért kell ezt a megközelítést használni programozáskor? Ennek az az oka, hogy szükséged van valamilyen "légzési térre", különösen akkor, ha kifinomult alkalmazást írsz.

Az algoritmus

Az elmélet után itt az idő az aktuális programra való áttérésre. Itt vannak a lépések, amelyeket meg kell tenni a webes mosogató végrehajtása során:

  • Hozzon létre egy URL-t a gyűjteni kívánt cikkekről;
  • Hurok a lista fölé, és ezeket az URL-eket egymás után töltsd le;
  • Kibővítse a HTML elem tartalmát;
  • Mentsd el eredményeit a HTML fájlban;
  • Töltsön ki egy pdf fájlt a fájlokból, ha mindegyik készen áll;

Minden olyan egyszerű, mint az ABC! Csak töltse le a webes mosóprogramot, és készen áll a feladat elvégzésére.

December 7, 2017