Back to Question Center
0

Mit tehetek az Amazon.com terméklistáimon az előrelépés érdekében?

1 answers:

Amikor az Amazon.com és a rangsor hosszú távú fejlődésével veretlen moneymaking előnyre tesz szert, a siker titkos formula az élő vásárlói termékkeresésben szerepel. Úgy értem, hogy továbbra is a Amazon.com játék előtt maradjon a ranglétrán, amely a piac létesítésének legmagasabb pontján látható - mindössze annyit kell tennie, hogy tökéletesen optimalizálja a terméklistákat - aspire nautilus tank cover. De a trükk az, hogy ha minden a helyén van, akkor tudnia kell, hogy pontosan mit és pontosan melyik történik minden alkalommal, amikor minden tőzsdei kiigazítást nyújt. Íme, hogyan teheti meg ezt - használja a következő rövid útmutatót, hogy a legmegfelelőbb élesség legyen a kezdetektől fogva, anélkül, hogy akár egy percet is elveszítene a drága időből vagy a legkevesebb erőfeszítésből.

Jegyzékbe vétel optimalizálása az Amazon-on

Ha már jól játszik a Search Engine Optimization (SEO) a legfejlettebb SEO-k szerint a tartalom mindig a király. Úgy értem, hogy valószínűleg minden olyan szöveges tartalom, amelyet megtalálhat az interneten, pontosan az, ami gyakran sikeres optimalizálást tesz lehetővé a jobb láthatóság érdekében. Minden helyesen optimalizált tartalom viszont a legfontosabb célcikkek bölcs használatából és helyes elhelyezéséből ered. Tehát, ha szeretné látni a jól optimalizált listáját Amazon.com és a rangsor nyereség született egy ezüst kanállal - kezelése egy alapos kulcsszótanulmányt kell az Ön első számú lépést ott.

Kulcsszó kutatás

Szóval nézzünk szembe - jól kialakított kulcsszóválasztás rendkívül fontos ahhoz, hogy a terméklistáinkat szikláljuk Az Amazon.com az élő vásárló keresésének tetején. Ezért kell egy nagyon hasznos kulcsszavakat kutatni, anélkül, hogy túl sok időt töltöttél volna, azt javaslom, használja az alábbi keresőeszközök egyikét: a Google Kulcsszótervező (jó kezdet a jó öreg klasszikusokkal, akik ingyen kapnak és nagyon szép kilátásokkal járnak a következő Pay-Per KeywordTool.io (csak válassza ki az elsőt, amelyik a legjobban tetszik, mivel minden eszköz meghatározott és megbízható bizonyítékot tartalmaz ).

Minden különbség?

Miért kell különösen a Kulcsszótervező eszközzel kezdeni a világ kereső óriását, és csak akkor folytatja, ha egy másik, konkrétabban személyre szabott kulcsszó-segítőt vesz igénybe? Egyszerűen azért, mert az Amazon.com és rangsorolási algoritmusa, valójában két különböző kulcsszótípus létezik - primer kulcsszavak és rejtettek.

 • Elsődleges kulcsszavak
 • Rejtett kulcsszavak - nincs megemlítve, hogy ez a kulcsszavak kategóriája az Amazon piactérének hátterében él, miközben láthatatlanok mind a valódi vásárlók, mind a keresőmotorok számára, a rejtett kulcsszavak még mindig a szavukon segítik a terméklistákat, leggyakrabban tipikus szinonimák, különböző példák az eladók szlengje és néha még a szándékosan elhibázott szavak is, amelyek széles körben elterjedtek az iparág zsargonjaként - ezért nem valószínű, hogy ez a kulcsszavak közé sorolható például a hivatalos címekbe.

Az Anatómia listája Amazon.com -D rive Your Ranking

Ha a kiválasztott kulcsszavak fő gyűjteménye elkészült, itt az ideje, hogy mindent megtaláljon a termék részletes oldalán. És a termékoldal elsődleges felépítése, amelyet az optimalizálással fogunk összeállítani, mindig az alapvető elemek azonos csoportjából áll. Tekintettel arra, hogy a fő célcímkékkel telítettek - elsősorban és legfőképpen - itt kell a pontos figyelmeteket oda.

 • Az értékesítési megállapodás fő témáját lefedő címsor.
 • Bullet Pontok, amelyek tiszta és egyértelmű termékleírást és ajánlásokat tartalmaznak.
 • Termékleírás, amely valójában a Bullet Pontok részletesebb változatát jelenti.
 • Fő képek, amelyek minden terméket támogatnak, és hasznos vizuális narrációt biztosítanak az élő vásárlók számára. Amazon.com Rangsor Promotion

  Cím

  Nem kell mondani, hogy a terméklista címe valószínűleg a legfontosabb hely, ahol a lehető legtöbb elsődleges kulcsszót kell beágyazni. Ne feledje azonban, hogy soha nem szabad a terméklistákat elakadnia a kulcsszavakkal. Tehát, annak érdekében, hogy a termékcímed érthető legyen, készítsen egy kettős ellenőrzést, hogy mindent el lehessen helyezni a következő kritériumok alapján:

  • Helyezze a főbb kulcsszavakat a kezdethez közelebb csökkenti a fontossági sorrendet.
  • A termék címe hossza legfeljebb 200 karakter lehet..Így csak az Ön döntésére számíthat, hogy mennyi ideig lenne.
  • Az egyes címsorok minden egyes első betűjét mindig tőkésíteni kell.
  • A számokat számokkal kell tüntetni (például 100-as lesz finom, és száz - egyáltalán nem).
  • Bár a szállítási mérésekre vonatkozó szabványadatok rendszerint alapértelmezés szerint alapulnak, a termék mérete soha nem feltétlenül szükséges (természetesen, kivéve, ha ez egy nagyon fontos és nélkülözhetetlen jellemző).
  • Szinte ugyanaz a helyzet a szín megjelölésével kapcsolatban - nem kell feltüntetni az összes termékre, csak azokra a termékekre, amelyek.

  Bullet pontok

  Lehet, hogy már ismeri ezt, de még mindig röviden felsorolok ajánlásokat - legalábbis A teljesség kedvéért. Tehát miután rákattintasz a terméklistára a zsúfolt piacon - és közvetlenül a weblap szekciójába rakod, golyópontokkal. A Amazon.com rangsorolási iránymutatások alapján figyeljen a következő ajánlásokra, amikor kiválasztja, mely golyópontok illik Önnek legjobban:

  • A golyópontok listáját a legfontosabb gyakorlati adatokat és semmit.
  • A többi, leíró jellegű információnak kizárólag csak alapvető fontosságúnak kell lennie.
  • Rövid, tiszta és tömör módon jegyezze fel a főbb termékjellemzőket és előnyöket.

  Termékleírás és képek

  A termékleírásról és a képoptimalizálásról szinte mindent megmagyarázni. Ezért fogom bemutatni Önöknek egy rövid összefoglalót a legkövetkezetesebb megállapításokról és a hangsúlyos hangsúlyokról:

  • Termékleírás - gazdag a kulcsszavakkal, egyedinek kell lennie. Az ügyfelek fő fájdalompontjainak kezelése érdekében az ideális termékleírásnak minden felsorolt ​​adatot kimerítően és teljes egészében le kell fednie.
  • Termék képek - az egyetlen korlátozás az, hogy az Amazon lehetővé teszi minden termék-jegyzék beágyazását legfeljebb további kilenc fotóval. Valószínűleg ez nem hihetetlen, de még mindig ajánlom a csomagolás, az életmód és a mindennapos felhasználású termékek felvételét - és kész.
December 6, 2017