Back to Question Center
0

Method Makia: Mi a nagy intervallum intenzitású képzés és a ketogén étrend?

1 answers:

A Makia módszer a Finnországban kifejlesztett edzésprogram, amely pár év alatt népszerű koncepciója lett hazájában. A rendszer kihívást jelentő edzésprogramot kínál, amelyet otthon vagy edzőteremben lehet végezni. A gyakorlatok nehézségei a képzés során automatikusan nőnek. A Makia módszer magában foglalja az étrendet is, ahol több ezer felhasználó szerzett ideális súlyt és javította az étkezési szokásaikat.

Diéta története Mód Makia

Egész életemben gyakoroltam, de kb. 35-40 éves koromban a testem felhalmozódott. A változás véletlenül és észrevétlenül történt. Egy szép nyári napot készítettem a tengerparton, és megnyitotta a szemem.

Nagyon ritkán mérlegeltem magam, de miután láttam a képet, elmentem a mérlegre, és meglepetésemre észrevettem, hogy súlya jelentősen megnövekedett. Arra gondoltam, hogy mi lehet rossz.

alacsony zsírtartalmú spreadeket, alacsony zsírtartalmú joghurtot, sovány tejjel, mesterségesen édesített üdítőitalokat, alacsony zsírtartalmú sajtokat, zöldségeket alacsony zsírtartalmú salátaöntetekkel, sok fehérjét és csak sovány hús. Véleményem szerint az általános irányelvek szerint egészséges volt. Valami rossz volt, nagyon rossz.

Megmértem a koleszterin értékeket, és nem voltak jóak. A rossz koleszterin túl magas és a jó túl alacsony. Miután tanácsot kértem, utasításokat kaptam arra, hogyan csökkenthetjük a zsírt az étrendből.

Hogyan tudtam tovább csökkenteni a zsírokat az étrendből? Ráadásul az a személy, aki a tanácsadást adta nekem, sokkal több volt, mint én. A dilemma megszületett.

Ezután olyan szakmában dolgoztam, ahol alapvető fontosságú a test fiziológiájának ismerete. Nekem volt egy jó oktatásom és az alapvető tudás, hogy megoldja a problémát. Elkezdtem még alaposabban feltárni a szervezet anyagcseréjét. Megtudtam, amikor a szervezet szénhidrátokat használ és amikor zsírt éget. Rájöttem, viszonylag gyorsan, hogy a magas szénhidrát és a magas zsírtartalmú, magas fehérjetartalmú táplálék olyan állapotba hozza a testet, ahol minden energia felépül, és a zsírégetés aligha történik. Ha az étrendből származó kalória mennyisége enyhén túl nagy, és a zsírégetés nem jelentkezik, az eredmény természetes súlygyarapodás.

Megismerkedtem Dr. Atkins diéta. Ez egészen ellentmondásos és rosszindulatú diéta, de az alapötlet tökéletes. Ezzel több millió túlsúlyos ember világszerte elérte a normális súlyt. A testet a táplálék táplálja olyan állapotba, ahol szinte minden energiát zsírokból állítanak elő. A test folyamatos zsírégető állapotban van, és a testsúlycsökkenés még gyorsabb, mint a böjt. A rendszer folyamatosan égeti a tárolt zsírt, miközben biztosítja, hogy elegendő a zsír és a fehérje mennyisége az étrendben. Ezenkívül biztosítja, hogy elegendő tápanyagot kapjon, amelyből a test glükózt alkot.

Elindítottam az Atkins diétát, és az eredmények meglepőek voltak. Néhány hónapon belül megszabadultam a túlzottan felhalmozódott zsírtól. Több mint 33 fontot veszítettem. Ezenkívül megszabadultam az arcomon fellépő kiütéstől, amiről úgy gondoltam, hogy a légzőkészülék miatt dolgozom. Abban az időben elkezdtem az első testtömeg-gyakorlataimat is, és észrevettem, hogy hatásuk van az izomtömeg építésében.

Makia módszere kapott egy kezdeti szikrát

Néhány évvel ezelőtt a média az Atkins diéta veszélyeiről szólt, hiszen csak szalonnát, vajat és tojást fogyaszt. Sokan elkezdték az "Atkins Diet" -ot apró szemek alapján, ami azt eredményezte, hogy a boltok kifogytak a vajból. Jó tudás alapja nélkül azonban a ketogén étrend sikertelen, és az eredmények rosszak vagy katasztrofálisak. Az Atkins diéta ketogén, és ha megfelelően követik, sok zöldséget fogyaszt, mérsékelt mennyiségű fehérjét és megfelelő mennyiségű jó zsírt fogyaszt.

Azonban a Method Makia ketogén étrendjével szinte bármely más tiszta ételt lehet enni, kivéve az egyszerű szénhidrátokat. A zöldségek mennyisége mindig fél tányér, ezért arányuk lényegesen magasabb, mint egy normál étrendben.

Az évek során kísérleteket tettem a ketogén étrend javítására. Foglalkoztatásomnak köszönhetően lehetőségem volt a vérem valós idejű értékére. A Makia Reboot módszer a ketogén súlycsökkentő program legújabb verziója. Az Atkins-módszerből származik, de jelentős javulást eredményez, ami még hatékonyabbá teszi a zsírégetést.

A Makia Reboot módszer tehát egy ketogén ideiglenes étrend, amellyel könnyedén fogyasztható. Ahogy megközelíti az ideális súlyt, megy a normál Metodi Makia Basic Diet-hez, amely tökéletes az egész család számára.

A különböző súlycsökkentő programok problémája gyakran abban rejlik, hogy a családban lévő személynek saját ételeit fel kell készítenie és meg kell mérnie. A Makia módszer alapvető étrendjét úgy tervezték meg, hogy az egész család egyenlő ételeket fogyaszthat. Ha egy családtag megpróbálja elérni a ketogén állapotot, akkor csak egy külön szénhidrátot hagy le. Ellenkező esetben a diéta mindenki számára azonos.

Az elmúlt években kifejlesztettem a Method Makia net alkalmazást. Évek óta hasonló módszert követtem, mint a Makia módszer alapvető étrendje, de ennek a hatalmas munka kezdetén szándékosan hozzáadtam egyszerű szénhidrátokat, például zsemleket, könnyű kenyeret, burgonyát, édességeket, és én is elhagyták az olaj hozzáadását. Azonban a súlygyarapodás kiszállt, és 183 fontról 208-ra emelkedett. 6 font egy év alatt. Célom volt a legújabb ketogén étrend működésének tesztelése. Az egyszerű szénhidrátok hatása sokkal drasztikusabb volt a vártnál, és nehézségeik ellenőrizni voltak. Az eredmény sokkal szilárdabb volt, mint szándékoztam.

01. 01. 2015 Elkezdtem Makia Reboot módszert. Két hónap alatt a súlyom 176-ra csökkent. 4 kiló, úgyhogy a fogyókúrás programom legújabb verziója nagyon hatékony. Egy megdöbbentő 32. 2 font két hónap alatt! Nagyon hangzik, de a fogyás során nem éreztem az éhséget. A testem mindig elég energiát kapott, és éreztem magam, mint mindig. A Makia módszereket rendszeresen is végeztem. A ketogén étkezés során az emberek normálisan élhetnek.

A Makia újraindítás elindítása előtt elengedhetetlen a tudás fogadása. Az információs csomag megmagyarázza mindazokat a tényeket, amelyeknek biztonságos ketogén fogyás programot kell indítania. A ketogén testsúlycsökkentő program, ha megfelelően alkalmazzák, biztonságos és nagyon hatékony. Azonban jó háttérismeret és elkötelezettség nélkül nem kell elindulnia.

Érdemes megjegyezni továbbá, hogy nem kell ketogén étrendet indítani, ha normális testsúlya van. Ebben az esetben a tested jól működik, és nem kell a Makia Reboot módszerrel, de csak egy alapvető táplálék elég ahhoz, hogy megfékezze a cukorkák iránti vágyat és csökkentse az éhínség érzéseit.

Végezetül idézem az egyik legbölcsebb embert, akiknek minden időkben az én vezetésem elve volt az információs csomag elkészítésében.

"Ha nem tudod egyértelműen megmagyarázni a dolgot, akkor nem tudsz eléggé róla. "

Albert Einstein

J. A Source . Needlehill, Makia módszer alapítója

February 16, 2018