Back to Question Center
0

Semalt felülvizsgálata: Mi a web lekicsinylése?

1 answers:


A webes lekapadás az információ gyűjtése az internetről. Az adatokat azonban különböző célokra gyűjtik össze. Az extraháló robotok gyorsabban és pontosabban automatizálják az internetről származó információk gyűjtését. Tehát az internetes kaparók sok időt takarítanak meg, amelyet más tevékenységekbe lehet költeni.

Példák a web-karcolásokra

Például az értékesítőcsapatról például arról, hogy milyen hasznos webragasztó robotok vannak - free moisture definition. Ahhoz, hogy jó vezetőket kapj, szükség lehet valamilyen hideg hívásra. De honnan kapják meg a hívók számát? Jó ötlet, ha egy könyvtárat keres a számok kihúzásához. Tudja, hogy hány órát fognak elkölteni, csak hogy a potenciális ügyfelek kézzelfogható számú telefonszámát megkapja? Időigényes és frusztráló lehet.

Ez az, ahol a webes lehúzó jól jön. Beállíthatja azt, hogy bizonyos információkat töröljön egy bizonyos listáról az interneten. Építhet egy dexi.io robotot, hogy megkeresse a nyilvánosan jegyzett társaságok könyvtárát, és vegyen fel névjegyeket, például telefonszámokat és e-mail címeket. Ez csak egy egyszerű illusztráció. A webes kaparók különböző adatgyűjtési feladatokhoz alkalmazhatók.

Az árösszehasonlító oldalak szintén használják a webragasztó robotokat különböző termékek, például okostelefonok, szállodák, hitelkártyák és biztosítások árának kivonására. Valójában egyes összehasonlító oldalak más adatokat is átvernek egy másik összehasonlító webhelyről. Más szóval, az árösszehasonlítás másik oka a webes kaparásnak.

A versenytársak előtt hozzáférhet azokhoz az adatokhoz, amelyeket csak nagyon kevés ember férhet hozzá, ezért néhány vállalat több ezer robotot keresett, akik ritka, de hasznos információkat keresnek A sportfogadásban, annál több adat van, mint a többi fogadók, annál jobb az esélyeid.

Valójában, ha több információt kapsz, mint a könyvesboltod, akkor versenyelőnyt jelent számodra, például ha az A és B országok hogy egy labdarúgó-mérkőzésre kerül sor, és az A ország a teljes találkozásuk 80% -ában legyőzte a B-t, a legtöbb fogadó fogta meg a tétet az A. országban. De ha a mérkőzés helyszíne a B országban van, akkor te és csak néhány a többi fogadók rájöttek, hogy az A még soha nem verte B-t az utóbbi otthonában, akkor B-re fog fogadni, és az a tény, hogy a legtöbb fogadók az A ország javára változnak, még több pénzt fog adni, ha nyersz. több adattal rendelkeznek, mint a többiek, ezáltal korlátozza a kockázatot és maximalizálja is a nyereséged.

A webes kaparás hasznos kutatóeszköz is

A kutatók használják a webes kaparók tevékenységüket is. Az egyetemek, a nem kormányzati szervezetek és a kormányok is használják a webbözést. Néhány kitermelt adat elengedhetetlen bizonyos célokra, mint például a Föld állapotának megfigyelése, a robotgépek építése és az AI által vezérelt találmányok számára is.

A webes kaparás elkezdése

Mivel a dexi.io egy nagy könnyen használható adatelszívó eszközt épített, elkezdheti megtanulni az eszköz használatát. Nagyon hatékony adatfrissítésre, webes feltérképezésre és internetes lekapadásra. Miközben a gépeknek szüksége van adatokra, a dexi.io segíti az adatok feldolgozását a gépeken.

A kezdet kezdete

Az első internetes kaparás megkezdésekor használja a külső adatfeldolgozás vagy adatkutatás kifejezést a félreértések elkerülése érdekében. Az algoritmus és az adatok papíron múlik. A legfontosabb, hiszen ez az első alkalom, készen kell álljon arra, hogy meghiúsuljon, tanulhasson a hibáiból és javítson. Minél korábban kezdesz, annál jobb.

Próbálja ki ingyen

Regisztrálhat és ingyen kipróbálhatja a szerszámot. A legegyszerűbb formában történő feltüntetéséhez az adatrögzítő robot olyan feladatot hajt végre, amely több ezer embert vesz igénybe több éven keresztül.

December 6, 2017