Back to Question Center
0

A Semalt nagyszerű eszközökkel rendelkezik a HTML dokumentumokból származó szövegek kivonatolására

1 answers:


A HTML dokumentumban szereplő szöveg a tartalom különböző típusa HTML-címkék ( ,,,). Számos átfogó és erőteljes program létezik, amelyek segítenek az adatok minden adatának betöltésében, beleértve a szövegeket, képeket és linkeket. Emellett minden kivont adat strukturált és felhasználóbarát formátumba alakítható át - best beach vacations in south america. Ráadásul nem kell semmilyen kódot megtanulni, mert ezek az eszközök mindenki számára hasznosak, akik nem rendelkeznek kódolási készséggel vagy tapasztalattal.

1. Import.io:

Az Import.io az egyik legjobb, legnépszerűbb és leghasznosabb eszköz, amely a Magic módban működik. Az eszköz igen felhasználóbarát felhasználói felületének köszönhetően. Az Import.io használatával rámutathat az URL-re, és a program szétvágja és elárulja az információkat. A tartalom táblázatos formában jelenik meg, és különböző előtöltési lehetőségekkel rendelkezik. Az adatok JSON formátumban tölthetők le, vagy közvetlenül a merevlemezre menthetők.

2. Octoparse:

Az Octopar kivonja az összes típusú adatot, strukturált formában szervezi meg, és segít megkülönböztetni a strukturálatlan és strukturált adatokat. Csak meg kell mondania a programnak, hogy mit kell tennie, és hogyan kell az adatokat mélyre és szélességre bontani. Megragadja a sztringekből álló szövegadatokat. Ez a program nem támogatja a szövegfájlokat, videókat, hangfájlokat és képeket.

3. Uipath:

A Uipath segítségével egyszerűen automatizálhatja az űrlap kitöltését, navigálását és a kattintás gombjait, ez egy lenyűgöző, gyors, egyszerű és rugalmas webes pásztázó, amely segít hasznos információkat gyűjteni a HTML dokumentumokból.


4. Képernyő-lehúzó: A kimonó

A kimonó újságírókkal és árakkal dolgozik, ez egy pontos és fejlett eszköz,

A Screen Scraper egy másik hasznos adatelnyelő eszköz, amely tiszta és szép adatokat szolgáltat, valamint az adatelrendezéshez kapcsolódó nehézségek leküzdésére, de ehhez bizonyos programozási készségek szükségesek a zökkenőmentes működéshez. kevés árú, és ingyenes verziója korlátozott számú opcióval és funkcióval rendelkezik.

5. Scrapy :

A Scrapy az egyik legerősebb, csúcsminőségű és csodálatos webes feltérképezési és adatkommunikációs keretrendszer. Több webhely feltérképezésére szolgál, és igényei szerint mind strukturált, mind strukturálatlan adatokat kiválaszthat. Segít monitorozni és automatizálni az adatok minőségét, biztosítva, hogy a lehető legjobb eredményeket érje el online üzleti tevékenységéhez.

6. Lehúzó Wiki:

Mint más hasonló programok, a Scraper Wiki számos lehetőséget kínál. Nem kell semmilyen kódolási készség a legjobb eredmény eléréséhez. Nemcsak a normál weboldalakat, hanem a teljes Wikipédia is felhasználható a Scraper Wiki használatával. PHP, Python és Ruby számára támogatja.

Remélhetőleg találsz valamit érdemes ezen a listán, és javasoljuk, hogy ossza meg ezeket a hűvös eszközöket barátaival.

December 6, 2017